Zakenreisnieuws reclame block mobiel onder 1ste 5 berichten

Nieuws van Partners

TUI staarten
7 dagen Bonaire, vlucht €499 p.p.

Vlieg voordelig met de Boeing 787 Dreamliner naar de beste duiklocatie in het Nederlands Koninkrijk? Je vlucht gaat via Punta Cana naar Bonaire. De terugvlucht gaat rechtstreeks naar Schiphol. Vanuit Flamingo Airport ben je zo bij een van onze hotels en appartementen. Boek nu voor de laagste prijs.

Eurostar
Met de trein naar Londen, vanaf €88 retour

In Londen moet je deze zomer minimaal 1 keer zijn geweest! Voor maar € 78 heen en weer naar hartje Londen vanaf Rotterdam Centraal. Wees snel, het aantal goedkope tickets is namelijk beperkt! Je kunt jouw tickets gratis wijzigen tot 7 dagen voor vertrek.

Met de trein naar Parijs, vanaf €35 enkele reis

Ontdek of herontdek de Franse hoofdstad. Boek ruim van tevoren uw reis naar Parijs en profiteer van het laagste tarief zodat u nog meer kunt genieten nog meer te kunnen genieten van de duizenden schitteringen van de lichtstad. NS International heeft voor u twee wandelingen gemaakt die u gratis kunt downloaden.

 

Video

Air India vernieuwt First, Business en Economy en voegt Premium Economy toe

16 augustus 2023 | Door: 
onze redactie

DELHI - Air India krijgt van eigenaar Tata Sons een grote make-over. Eerder werd al een nieuwe huisstijl aangekondigd, maar ook aan boord verandert er het nodige. Zo wordt op verre vluchten straks niet alleen een vernieuwd First, Business en Economy-product aangeboden, maar ook een Premium Economy-klasse.

In beeld: Etihad vervoert na ruim 3 jaar weer passagiers met A380

25 juli 2023 | Door: 
onze redactie

LONDEN - Het was al uitgebreid aangekondigd, en dinsdag was het dan eindelijk zover: Etihad voerde voor het eerst in ruim drie jaar weer een commerciële vlucht uit met de Airbus A380. Het toestel landde vanochtend vanuit Abu Dhabi op Londen Heathrow.

Topchef Rodrigo Oliveira kookt aan boord op KLM-vlucht

25 juni 2023 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - Topchef Rodrigo Oliveira hielp afgelopen week mee aan boord van vlucht KL792 tijdens de bereiding en presentatie van de door hem in samenwerking met KLM gecreëerde maaltijden, geserveerd aan passagiers in World Business Class en Premium Comfort.

KM Malta Airlines

KLM heeft een codeshareovereenkomst getekend met de nieuwe luchtvaartmaatschappij KM Malta Airlines, de opvolger van Air Malta. Op 31 maart start KM Malta Airlines met de vluchtuitvoering. Vanaf dan vliegt de maatschappij acht keer per week op Schiphol, en al die vluchten worden door de overeenkomst ook onder een KLM-vluchtnummer uitgevoerd.

Een dreigende staking van grondpersoneel van Lufthansa rond Pasen is afgewend. De Duitse vakbond Verdi en het luchtvaartconcern zijn het woensdagavond na onderhandelingen met bemiddelaars in hoofdlijnen eens geworden over een nieuwe cao voor de ongeveer 25.000 grondmedewerkers.

Austrian Airlines A320

Austrian Airlines annuleert donderdag en vrijdag ruim 400 vluchten. De Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij anticipeert daarmee op een staking van het cabinepersoneel. Ook reizigers van en naar Schiphol worden geraakt door het besluit.

United Embraer handbagage

United Airlines installeert grotere bagagebakken in een groot aantal van haar Embraer 175’s. Daardoor hoeven reizigers op korte vluchten minder vaak hun rolkoffertjes in te checken, zo verwacht de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. In eerste instantie worden vijftig vliegtuigen aangepast.

Air Rail Terminal

Air France-KLM heeft dinsdag de volledig gerenoveerde Air&Rail Terminal op station Brussel-Zuid heropend. Daar kunnen reizigers wachten op hun trein richting Schiphol. De plechtigheid werd bijgewoond door president-directeur Marjan Rintel van KLM. "De trein is een steeds beter alternatief voor korte vluchten binnen Europa. We werken nauw samen met onze partners om het Air&Rail-aanbod te optimaliseren voor onze klanten. Die kunnen kiezen uit meer dan 300 bestemmingen wereldwijd via Parijs-Charles de Gaulle en Schiphol."

KLM breidt busdienst naar Arnhem en Nijmegen uit

26 maart 2024 | Door: 
onze redactie

KLM breidt vanaf zondag, 31 maart, de busdienst Nijmegen - Arnhem - Schiphol uit met één extra dienst, naar dagelijks twee omlopen. Zo krijgen klanten uit de Gelderse regio tweemaal per dag de mogelijkheid om kosteloos van en naar de luchthaven te reizen.

Schiphol mag coronaverliezen doorberekenen aan maatschappijen

26 maart 2024 | Door: 
ANP

Schiphol mag verliezen uit de coronaperiode doorberekenen in de tarieven voor luchtvaartmaatschappijen die de luchthaven gebruiken. Luchtvaartbedrijven klagen al een tijdlang over de sterk gestegen havengelden. Voor de rechter betoogden ze dat de met 37 procent verhoogde prijzen buitensporig zijn. Maar het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) oordeelt dat er van onredelijke tarieven geen sprake is.

Schiphol geeft duidelijker aan hoe lang reizigers op koffers moeten wachten

26 maart 2024 | Door: 
onze redactie

Eén van de grootste dompers na een geslaagde zakenreis of fijne vakantie is het lang moeten wachten op de koffers. Schiphol geeft reizigers nu realtime informatie over de status van hun bagage, zodat duidelijker is hoe lang het nog duurt voor ze hun koffers van de band kunnen halen.

Partners van Zakenreisnieuws

Overig nieuws

Overig nieuws

Parkeren bij vliegveld deze zomer flink goedkoper dan vorig jaar

28 maart 2024 | Door: 
onze redactie

De parkeerkosten op luchthavens zijn voor komende zomer gedaald ten opzichte van vorig jaar. Waar je op Nederlandse vliegvelden in 2023 gemiddeld €71,31 betaalde voor acht dagen parkeren is dit komende zomervakantie €66,16, een daling van ruim zeven procent.

Singapore Airlines introduceert luxere service in Premium Economy

26 maart 2024 | Door: 
onze redactie

Vanaf aanstaande zondag 31 maart, bij de start van het zomerseizoen, introduceert Singapore Airlines een luxere service in Premium Economy. Zo wordt het verschil groter met Economy Class en komt de service meer in de buurt van Business Class-niveau.

Brussels Airport: deze zomer 9 nieuwe bestemmingen en uitbreiding Transavia

25 maart 2024 | Door: 
onze redactie

Brussels Airport heeft in het zomerseizoen, dat op 31 maart van start gaat, rechtstreekse vluchten naar 178 bestemmingen. Negen daarvan zijn nieuw of keren na een langere onderbreking weer terug: Singapore, Shanghai, Nairobi, Bergen, Krakau, Bari, Bacău, Gazipaşa en Brive. Verder breidt Transavia uit op de Belgische luchthaven.

Staking piloten Brussels Airlines van de baan

24 maart 2024 | Door: 
ANP

De staking van piloten bij Brussels Airlines is afgeblazen nadat een akkoord was bereikt met de directie, zo meldt de luchtvaartmaatschappij. Over de inhoud van het akkoord zei Brussels Airlines dat dit "rekening houdt met onze huidige financiële realiteit en vooral gericht is op een verbetering van het brutoloon."

ProRail snapt frustratie Schiphol-reizigers, 'maar onderhoud noodzakelijk'

20 maart 2024 | Door: 
ANP

ProRail begrijpt de frustratie van treinreizigers over de vertragingen rondom Schiphol. Volgens een woordvoerder van de spoorbeheerder heeft een deel van de verstoringen te maken met groot onderhoud aan de Schipholtunnel, en komen losse incidenten zoals wisselstoringen daar nog bovenop.

Schiphol gaat storingen op spoor bij NS en ProRail aankaarten

20 maart 2024 | Door: 
ANP

Schiphol gaat met NS en ProRail in gesprek over de recente storingen op het spoor rond de luchthaven. Een woordvoerder zegt dat Schiphol altijd in gesprek is met zijn partners op het spoor, maar dat de luchthaven gezien de vele recente storingen nu reden ziet dit specifiek aan te kaarten.


Meld u aan voor de dagelijkse nieuwsbrief

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen