Zakenreisnieuws reclame block mobiel onder 1ste 5 berichten

Nieuws van Partners

TUI staarten
7 dagen Bonaire, vlucht €499 p.p.

Vlieg voordelig met de Boeing 787 Dreamliner naar de beste duiklocatie in het Nederlands Koninkrijk? Vanuit Flamingo Airport ben je zo bij een van onze hotels en appartementen. Boek nu voor de laagste prijs.

Eurostar
Met de trein naar Londen, vanaf €100 retour

In Londen moet je deze zomer minimaal 1 keer zijn geweest! Voor maar €100 heen en weer naar hartje Londen vanaf Rotterdam Centraal. Wees snel, het aantal goedkope tickets is namelijk beperkt! Je kunt jouw tickets gratis wijzigen tot 7 dagen voor vertrek.

Met de trein naar Parijs, vanaf €35 enkele reis

Ontdek of herontdek de Franse hoofdstad. Boek ruim van tevoren uw reis naar Parijs en profiteer van het laagste tarief zodat u nog meer kunt genieten nog meer te kunnen genieten van de duizenden schitteringen van de lichtstad. NS International heeft voor u twee wandelingen gemaakt die u gratis kunt downloaden.

 

Video

Air India vernieuwt First, Business en Economy en voegt Premium Economy toe

16 augustus 2023 | Door: 
onze redactie

DELHI - Air India krijgt van eigenaar Tata Sons een grote make-over. Eerder werd al een nieuwe huisstijl aangekondigd, maar ook aan boord verandert er het nodige. Zo wordt op verre vluchten straks niet alleen een vernieuwd First, Business en Economy-product aangeboden, maar ook een Premium Economy-klasse.

In beeld: Etihad vervoert na ruim 3 jaar weer passagiers met A380

25 juli 2023 | Door: 
onze redactie

LONDEN - Het was al uitgebreid aangekondigd, en dinsdag was het dan eindelijk zover: Etihad voerde voor het eerst in ruim drie jaar weer een commerciële vlucht uit met de Airbus A380. Het toestel landde vanochtend vanuit Abu Dhabi op Londen Heathrow.

Topchef Rodrigo Oliveira kookt aan boord op KLM-vlucht

25 juni 2023 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - Topchef Rodrigo Oliveira hielp afgelopen week mee aan boord van vlucht KL792 tijdens de bereiding en presentatie van de door hem in samenwerking met KLM gecreëerde maaltijden, geserveerd aan passagiers in World Business Class en Premium Comfort.

Na meer dan 1200 vluchtannuleringen in de voorbije dagen, komt het vliegverkeer op Dubai International Airport weer op gang. De luchthaven verwacht dat de operatie binnen 24 uur weer normaal is. Door extreme regenval kwam het vliegveld dinsdag onder water te staan.

ProRail Hogesnelheidslijn HSL Thalys IC Direct

ProRail denkt dat er een reële kans is dat de spoorbeheerder een boete krijgt voor ondermaatse prestaties op de hogesnelheidslijn (HSL). In de eerste drie maanden van dit jaar kwam bijna 40 procent van de ritten op deze spoorlijn 5 minuten of meer te laat aan, maakte de organisatie bekend bij de publicatie van haar jaarverslag.

In Amsterdam mogen geen nieuwe hotels meer worden gebouwd. Het college van de hoofdstad meldt woensdag dat de hele stad een zogenoemd 'nee-gebied' wordt voor nieuwe hotels, om zo overtoerisme tegen te gaan. Ook mag het aantal hotelovernachtingen per jaar niet boven de 20 miljoen uitkomen.

Iran Air ATR 72-600

Nederlanders in Iran moeten dat land zo spoedig mogelijk verlaten als dat veilig kan, meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken woensdag. Het is een toevoeging aan een reisadvies ten aanzien van het land, dat al rood kleurde.

Nieuw Kleurenschema 777

Het vliegverkeer naar Dubai is woensdag nog steeds ernstig ontregeld door de hevige regenval van een dag eerder. Vluchten moeten worden geschrapt of omgeleid. De luchthaven raadt reizigers af te vliegen, tenzij het "absoluut noodzakelijk" is. Ook vluchten van en naar Schiphol zijn getroffen.

Laura Koreman neemt roer over bij Uniglobe: samenwerking met kantoren voorop

17 april 2024 | Door: 
onze redactie

Laura Koreman is door de franchisenemers van zakenreisorganisatie Uniglobe Travel Holland naar voren geschoven als nieuwe directeur. “Ik ben trots op het vertrouwen dat er in mij wordt gesteld”, vertelt ze in gesprek met Luchtvaartnieuws Magazine.

Transavia ook in de winter naar Tbilisi, Tirana en Oslo

17 april 2024 | Door: 
onze redactie

Transavia vliegt ook komende winter naar Tbilisi, Tirana en Oslo, net als in het huidige zomerseizoen. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij woensdag bekendgemaakt. Oslo is de komende jaren een verplicht nummer: die bestemming wordt als onderdeel van een deal met Eindhoven Airport minimaal drie jaar aangevlogen.

Lufthansa Group viert jubileum op Schiphol met smaakvol evenement

17 april 2024 | Door: 
onze redactie

De Lufthansa Group vierde dinsdagavond het 60-jarige jubileum van Lufthansa op Schiphol, evenals het 65-jarig bestaan van de Austrian Airlines-vluchten op de luchthaven. Een selecte groep reispartners werd getrakteerd op een smaakvol evenement in de Kookfabriek in Amsterdam.

Partners van Zakenreisnieuws

Overig nieuws

Overig nieuws

Brussels Airlines hervat voor de tweede keer vluchten naar Tel Aviv

18 april 2024 | Door: 
onze redactie

Brussels Airlines heeft donderdag de lijndienst naar Tel Aviv hervat, nadat deze een week onderbroken was door de Iraanse vergeldingsaanval op Israël. De Belgische maatschappij vliegt drie keer per week met een Airbus A320 van Brussel naar de Israëlische havenstad.

SWISS vliegt voorlopig niet meer naar Beiroet

18 april 2024 | Door: 
onze redactie

Luchtvaartmaatschappij SWISS vliegt tot tenminste 30 april niet meer naar Beiroet. Volgens de Zwitserse onderneming is dat besluit genomen vanwege de situatie in het Midden-Oosten. De vluchtuitvoering naar Tel Aviv werd deze week wél hervat.

Vakbond dreigt met vierdaagse staking grenspolitie op Heathrow

16 april 2024 | Door: 
ANP

Honderden medewerkers van de Britse grenspolitie dreigen vanaf 29 april vier dagen lang het werk neer te leggen op de Londense luchthaven Heathrow. Volgens vakbond PCS zijn zij het niet eens met veranderingen in hun roosters, waardoor onder meer zo'n 250 werknemers bij de paspoortcontrole een andere functie krijgen.

EasyJet schort vluchten naar Israël op tot 21 april

15 april 2024 | Door: 
ANP/Reismedia

EasyJet vliegt in ieder geval deze week niet van en naar Tel Aviv na de aanval van Iran op Israël, zo laat een woordvoerster van de budgetmaatschappij weten. "Daarna evalueren we de situatie. Er stonden deze week drie retourvluchten gepland van Amsterdam naar Tel Aviv. Die klanten zijn al geïnformeerd dat de vlucht niet doorgaat."

Qatar Airways hervat vluchten richting Iran

15 april 2024 | Door: 
ANP

Qatar Airways gaat weer vluchten uitvoeren naar Iran, meldt de luchtvaartmaatschappij op het socialemediaplatform X. Het gaat om in totaal twintig wekelijkse vluchten naar vier bestemmingen in het land. Het vliegverkeer kwam eerder nog stil te liggen na een aanval van Iran op Israël in de nacht van zaterdag op zondag. Qatar Airways verzorgt vluchten van en naar Teheran, Mashhad, Shiraz en Isfahan. Ook onder meer Turkish Airlines en Emirates vliegen weer op het land.

Finnair vaker naar Japan

9 april 2024 | Door: 
onze redactie

Finnair heeft enkele uitbreidingen van het vluchtschema aangekondigd. Zo gaat de maatschappij vanaf volgend jaar zomer nog vaker naar Japan vliegen, met dagelijkse vluchten naar zowel Tokio Narita als Tokio Haneda en een derde wekelijkse vlucht naar Nagoya.


Meld u aan voor de dagelijkse nieuwsbrief

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen