verkiezing

Als onderdeel van de Business Travel & Mobility Conference vindt de verkiezing plaats van de:

  • 'Corporate Travel Professional of the Year 2018'
  • 'Travel Management Company of the Year 2018'
  • 'Business Airline of the Year 2018 Europa'
  • 'Business Airline of the Year 2018 Intercontinentaal'
  • 'Mobility Provider of the Year 2018'

Het thema van de verkiezing 2018 is: 'de veranderende samenwerking in de keten.'

De winnende organisaties worden op 24 september tijdens het Award diner feestelijk bekend gemaakt.

 

De Corporate Travel Professional in de spotlights

Deze award is in het leven geroepen om een persoon -dan wel afdeling- van een bedrijf in Nederland in de spotlights te zetten die zich op een bijzondere wijze onderscheidt op het verkiezingsthema: ‘de veranderende samenwerking in de keten’.

Er moet vandaag de dag door de Corporate Travel Professional op een andere manier worden samengewerkt met alle stakeholders in de keten(leveranciers, TMC, GDS, Reiziger), denk hierbij aan de recente ontwikkelingen rondom NDC en de vele technologische ontwikkelingen. We vragen u om Corporate Travel Professionals voor te dragen die dit omarmen qua kennis, innovatie en hier op pro-actieve wijze mee om gaan, uiteraard ten gunst van optimaal reisbeleid en customer satisfaction.

Wie zijn de genomineerden van dit jaar die gaan strijden om de titel?

Uit de voorgedragen kandidaten zal de vakjury bestaande uit vertegenwoordigers van o.a KLM, British Airways, Singapore Airlines,  ANVR, Egencia en MobileXpense een shortlist van zes genomineerden worden geselecteerd, waarna voor ieder van de genomineerden wordt een profiel wordt aangemaakt op Zakenreisnieuws.nl waarop gestemd kan worden. De stemmen van de vakjury en de online stemmen tellen ieder voor 50 procent mee om de winnaar te bepalen.

Voorgedragen kandidaten

Aanbieders van zakenreis & mobiliteit gerelateerde producten of diensten kunnen kandidaten voordragen met motivatie waarom juist die persoon (of dat team) in hun ogen de titel ‘Corporate Travel Professional of the Year’ verdient.

Ook de bedrijven zelf kunnen voordragen. Aanmelden van kandidaten voor de ‘Corporate Travel Professional of the Year 2018’ verkiezing kan tot 30 mei 2018. Ga hier voor naar https://www.zakenreisnieuws.nl/voordrachtformulier-corporate-professional

De verkiezing 'Corporate Travel Professional 2018' wordt gesponsord door MobileXpense

 

'Travel Management Company of the year 2018’

Zakenreisnieuws.nl en BTMClub houden ook dit jaar een groot onderzoek onder reizenboekers, travel managers en reisinkopers binnen het Nederlandse bedrijfsleven in het kader van de verkiezing 'zakenreisorganisatie van het jaar 2018'.

Travel managers, inkopers, reiscoördinatoren en boekers kunnen meedoen aan het onderzoek door het invullen van de survey, die tot 15 juli kan worden ingevuld.

Nominaties
Uit de resultaten van de survey wordt de top 6 TMC's genomineerd, waarover de vakjury het eindoordeel vormt op basis van de uitkomsten van de survey (50 procent) en een aantal aanvullende criteria (50 procent).
 

'Business Airlines en Mobility Provider of the year 2018'

De Nederlandse Corporate Travel & Mobility managers, secretaresses, frequente reizigers, zakenreisprofessionals en de lezers van Luchtvaartnieuws & Zakenreisnieuws kunnen in de maand juli aangeven wie hun favoriete airline en mobility provider is, door het invullen van een survey, die begin juli wordt opengezet.

De top 3 in iedere categorie wordt tijdens het Award diner op 24 september in het Claus Congres en Event Center in Hoofddorp bekend gemaakt.

Copyright Reismedia BV 2018