verkiezing

In 2017 vindt de uitreiking van de Awards voor Corporate Travel Professional of the Year, de Travel Management Company of the Year en de Business Airline of the Year plaats.

Het thema van de Conference en de verkiezing is “Traveller Engagement & Compliance” in een snel veranderende business travel & mobility omgeving.

De Corporate Travel Professional in de spotlights

Deze award is in het leven geroepen om een persoon -dan wel afdeling- van een bedrijf in Nederland in de spotlights te zetten die zich op een bijzondere wijze heeft onderscheiden op het gebied van Traveller Engagement & Compliance. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bereiken van een aantoonbaar hogere naleving van het reisbeleid door effectieve communicatie, het implementeren of initiëren van innovatieve oplossingen om de betrokkenheid van de zakelijke reiziger te verhogen etc.

Voor wie?

De verkiezing is bedoeld voor personen die verantwoordelijk zijn voor het managen of coördineren van zakenreizen en/of mobiliteit binnen een bedrijf. Hierbij kun je denken aan personen die hier full-time bij zijn betrokken zoals travel of mobiliteits managers, maar ook aan personal assistants, inkopers, HR managers en anderen die deze verantwoordelijkheid als nevenfunctie binnen zijn/haar dagelijkse werkzaamheden uitvoeren.

Voordragen kandidaten

Aanbieders van zakenreis & mobiliteit gerelateerde producten of diensten kunnen kandidaten voordragen met motivatie waarom juist die persoon (of dat team) in hun ogen de titel ‘Corporate Travel Professional of the Year’ verdient. Ook de bedrijven zelf kunnen voordragen. Aanmelden van kandidaten voor de ‘Corporate Travel Professional of the Year 2017’ verkiezing kan tot 01 juni 2017 via het online voordrachtformulier

Selectie genomineerden

Een vakjury, bestaande uit o.a. vertegenwoordigers van diverse TMC’s, airlines en de Schiphol Group, evalueert onder leiding van een onafhankelijke voorzitter, de inzendingen en maakt hieruit een selectie van 6 personen. De geselecteerde kandidaten (en diegenen die ze hebben voorgedragen) krijgen in juni persoonlijk bericht dat ze zijn genomineerd.

Stemmen op genomineerden

Met input van deze genomineerden, wordt voor ieder van hen een kort profiel aangemaakt op Zakenreisnieuws.nl, waarna online op de kandidaten kan worden gestemd tot 1 augustus 2017. De stemmen van de vakjury en de online stemmen tellen ieder voor 50 procent mee om de winnaar te bepalen.

Uitreiking

De uiteindelijke prijswinnaar wordt bekend gemaakt op de Corporate Travel & Mobility Conference op 11 september.

Ga naar het voordrachtformulier

Copyright Reismedia BV 2017