verkiezing

Als onderdeel van de Business Travel & Mobility Conference vindt de verkiezing plaats van de:

  • 'Corporate Travel Professional of the Year 2017'
  • 'Travel Management Company of the Year 2017'
  • 'Business Airline of the Year 2017'
  • 'Mobility Provider of the Year 2017'

Het thema van de verkiezing is "Traveller Engagement & Compliance" in een snel veranderende business travel & mobility omgeving.

De winnende organisaties worden op 11 september tijdens het Award diner feestelijk bekend gemaakt.

De Corporate Travel Professional in de spotlights

Deze award is in het leven geroepen om een persoon -dan wel afdeling- van een bedrijf in Nederland in de spotlights te zetten die zich op een bijzondere wijze heeft onderscheiden op het gebied van Traveller Engagement & Compliance. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bereiken van een aantoonbaar hogere naleving van het reisbeleid door effectieve communicatie, het implementeren of initiëren van innovatieve oplossingen om de betrokkenheid van de zakelijke reiziger te verhogen etc.

De verkiezing 'Corporate Travel Professional 2017'wordt gesponsord door MobileXpense

De genomineerden zijn bekend en er kan op hen gestemd worden. Wie van hen wordt de Corporate Travel Professional van 2017 en volgt Ans Oosterman op? Ga naar de genomineerden en stem.

 

'Travel Management Company of the year 2017’

Zakenreisnieuws.nl en BTMClub hebben ook dit jaar een groot onderzoek gehouden onder reizenboekers, travel managers en reisinkopers binnen het Nederlandse bedrijfsleven in het kader van de verkiezing van de zakenreisorganisatie (TMC) van het jaar.

De genomineerde zakenreisbedrijven zijn in alfabetische volgorde:  BCD Travel, Carslon Wagonlit Travel, HRG Nederland, Schiphol Travel en Uniglobe Travel Holland.

De score uit het onderzoek telt voor 50 procent mee in de totaalbeoordeling, de andere 50 procent wordt bepaald door de vakjury bestaande uit vertegenwoordigers van de ANVR, NS International, Singapore Airlines,  British Airways en KLM, op basis van een aantal aanvullende criteria.  
 

'Business Airlines en Mobility Provider of the year 2017'

De Nederlandse Corporate Travel & Mobility managers, secretaresses, frequente reizigers, zakenreisprofessionals en de lezers van Luchtvaartnieuws & Zakenreisnieuws konden tussen 15 juni en 15 juli aangeven wie hun favoriete airline en mobility provider is.  Dit is massaal gedaan en hieruit is een TOP10 in iedere categorie gekomen, die in de race zijn om de titels Airline of the Year (Europa en Intercontinentaal) en Mobility Provider of the Year in de wacht te slepen.

In de categorie voor beste Europese airline zijn de kandidaten in alfabetische volgorde: Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, easyJet, Finnair, KLM, Lufthansa, SWISS en Transavia.

Op intercontinentaal gebied gaat de strijd tussen Air France, British Airways, Cathay Pacific, Delta Air Lines, Emirates, Etihad Airways, KLM, Lufthansa, Qatar Airways en Singapore Airlines.

Kanshebber op de prijs voor beste Mobility Provider zijn Alamo, Avis, Deutsche Bahn / ICE, Europcar, Hertz, Mobian / Parcompare, NS / NS International, Sixt, Sunny Cars, Thalys en Uber.

De top3 in iedere categorie wordt tijdens het Award diner in het Claus Congres en Event Center in Hoofddorp bekend gemaakt.

Copyright Reismedia BV 2018