Keynote

Dagvoorzitter: Joost Hasperhoven

Joost Hasperhoven is voor de tweede maal de dagvoorzitter van de Business Travel & Mobility Conference. Joost heeft een lange geschiedenis in de reiswereld en is op dit moment, onder meer, bestuurslid van de Board of Airlines Representatives In the Netherlands (BARIN).

Joost Hasperhoven

 

 

Keynote 1: Rosanne van der Stam.

Rosanne van der Stam is bij de luchthaven Schiphol manager Digital Solution Centre. Rosanne kan als geen ander de bezoekers bijpraten over de ontwikkelingen bij de luchthaven op het gebied van Smart Journeys, Big data, Blockchain en andere relevante ontwikkelingen op het gebied van zakenreizen. Ze geeft een kijkje achter de schermen waar ze allemaal mee bezig zijn bij Schiphol om het leven van de zakenreiziger nu en in de toekomst verregaand te vergemakkelijken.

 

Keynote 2: Joris Melkert.

De wegen worden steeds drukker, luchtruim en luchthavens raken vol, fossiele brandstof gaat in de ban. Welke alternatieven zijn er om je efficiënt van A naar B te verplaatsen?

Nieuwe ontwikkelingen en businessmodellen in Luchtvaart en mobiliteit zijn essentieel om bereikbaarheid te optimaliseren, maar zijn er gamechangers?

Ir. Joris Melkert, TU Delft, deelt zijn visie en conclusies mede naar aanleiding van de TRA conferentie in Wenen. TRA staat voor Transport Research Arena. Het is de grote tweejaarlijkse conferentie van de EU over al het transport gerelateerde onderzoek.

Keynote 3: Mauro Oretti.

Mauro Oretti is Vice President Sales & Marketing bij SkyTeam en verantwoordelijk voor de ontwikkelingen in de distributie van tickets van klanten via Travel Management Companies naar de luchtvaartmaatschappijen. Oretti ging begin jaren 90 werken voor Alitalia in commerciële functies in Frankfurt, New York, Milan en Rome. In 1997 richtte hij een afdeling op die volledig gericht was op allianties. Hij zag van dichtbij hoe KLM en Alitalia probeerden samen te gaan. Inmiddels werkt hij bij SkyTeam op Schiphol en is aldaar verantwoordelijk voor commerciële en klantactiviteiten waaronder B2B/B2T en B2C.

Tijdens de Business Travel & Mobility Conference verzorgt Oretti een inleidende spreekbeurt naar de paneldiscussie die gaat over de veranderende samenwerking in de keten.

 

 

Paneldiscussie: 'De veranderende samenwerking in de keten'

Er moet vandaag de dag op een andere manier worden samengewerkt met alle stakeholders in de keten (leveranciers, technologie partners, zakelijk reizenden). De New Distribution Capability (NDC) heeft hierop flinke impact. - Interactieve forumdiscussie over de vele veranderingen en NDC met panelleden en de zaal, o.l.v.dagvoorzitter Joost Hasperhoven. De pannelden zijn: Dries Klein (KLM), Daan Lenderink (Schiphol Travel), Walter Schut (ANVR) en Manon Luiting (Travel Manager Damen Shipyards).

 

Merel van der Pijl

Thema: Besloten Kennissesie voor travel arrrangers/management support

Korte Omschrijving

Merel van der Pijl nodigt reizenboekende secretaresses en travel arrangers uit voor een (besloten) bijeenkomst over zakenreizen. Merel heeft een aantal bedrijven uitgenodigd om tijdens haar sessie een update te geven over het boeken van, bijvoorbeeld, internationale treinreizen en autohuur.  Toegang tot deze sessie is uitsluitend voor secretaresses en travel arrangers. Opgeven is mogelijk via de aanmelden pagina.

Over Merel van der Pijl

Merel van der Pijl is een ervaren CorporateTravel & Mobility Professional met veel kennis van de hospitality- en reisbranche. Als Category Buyer bij FrieslandCampina is zij verantwoordelijk voor Global mobility procurement, waar de inkoop en contractonderhandelingen van - Air,- Hotels,- Leasecars,- MICE,- Car rental,- Policies onder vallen.

In 2018 is ze gestart met een grote implementatie voor een nieuwe global reisagent. Deze implementatie wordt uitgevoerd in 33 landen, allemaal met hun eigen uitdagingen.

Merel van der Pijl

 

Marijke Poppink

Thema: Ronde tafel Corporate Travel Professional

Korte Omschrijving

Marijke Poppink nodigt collega Travel Managers uit voor een (besloten) bijeenkomst om Travel Managers de gelegenheid te geven met elkaar in gesprek te gaan om echt inhoudelijk te discussieren over de belangrijkste thema’s die hen bezighouden. Toegang tot deze sessie is uitsluitend voor Corporate Travel Managers/Buyers op uitnodiging en inschrijving vooraf is vereist.

Over Marijke Poppink

Marijke Poppink is een professional op het gebied van zakenreizen. Met ruime ervaring in de branche ondermeer als business travel consultant bij BCD Travel en Carlson Wagon Lits Travel, en als Travel manager bij Elsevier/RELX groep.

In 2010 heeft zij de European Travel Buyers Award gewonnen voor 'Best Technology used in a Travel Program' met een online aanvraag- en boeking-tool die zij samen met Amadeus en Skyweb op maat heeft gemaakt voor toepassing binnen Elsevier. De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het implementeren van online booking tools als Amadeus e-Travel, Concur en Egencia en heeft een grote affiniteit met en interesse voor nieuwe technologieen zoals Block chain, AI, Machine Learning en de mogelijkheden die deze bieden in de toekomst.

 

Copyright Reismedia BV 2019