zakenreis-society

Zakenreisplatform Zakenreisnieuws heeft een nieuw initiatief gelanceerd: de Zakenreis Society.

Deze Society verbindt opnieuw leveranciers en afnemers met elkaar op een wijze waarop aandacht, kennisoverdracht, energie en bewustzijn centraal staan. We gaan verder dan alleen presentaties en een aansluitende borrel, door meer kennissessies toe te voegen en ook op een sportieve wijze een bijeenkomst te organiseren gedurende het jaar.

Onze Society Partners

 

 

Met AirPlus haalt u niet enkel een expert, maar ook een ervaren partner in huis: al zo’n dertig jaar helpt de feedback van klanten ons bij het verbeteren en innoveren van onze producten en dienstverlening.
Meer info >>


De ervaren travel consultants van onze afdeling Business Travel boeken uw complete zakenreizen snel en efficiënt. Dus niet alleen uw vluchten, maar ook een hotel, huurauto, treinticket of ferry. Ook op het gebied van visa en reisverzekeringen adviseren wij u graag. Omdat wij multi-GDS zijn, wat inhoudt dat we met meerdere reserveringssystemen werken, kunnen we u altijd de beste tarieven wereldwijd. Daarnast is onze afdeling Group Travel dé specialist in het organiseren van groepsreizen. Of het nu gaat om een reis voor uw personeel, managementteam, relaties of zakenpartners, wij ontwikkelen bijzondere groepsreizen op maat die optimaal aansluiten bij uw wensen, budget en doelstellingen.
Meer info >>


 

Anthony Veder Travel bestaat al sinds 1957 en is onderdeel van de Nederlandse rederij Anthony Veder. Tegenwoordig zijn we één van de weinige zelfstandige IATA-agenten die gespecialiseerd zijn in zeeliedenvervoer. Wij verzorgen ook zakenreizen voor een groot aantal bedrijven uit zeer verschillende branches. Professionaliteit, persoonlijke benadering, klantvriendelijkheid, ervaring en serviceverlening zijn de ‘tools’ waarmee we ons onderscheiden binnen ons vakgebied. Wij maken graag – vrijblijvend – offertes voor vluchten, treinen, hotelreserveringen, autohuur en alles wat met zakelijk reizen te maken heeft.
Meer info >>


Wij maken zakenreizen eenvoudig en helpen u om de doelstellingen van uw zakenreisprogramma te behalen. Wilt u uw programma verbeteren en klaarstomen voor de toekomst? Of bent u op zoek naar professionele oplossingen voor specifieke uitdagingen? Wat u ook zoekt, wij hebben de juiste oplossing voor uw ambitieuze toekomstplannen.
Meer info >>


TAP Air Portugal (Transportes Aéreos Portugueses) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal met als basis Lissabon. TAP vliegt op bestemmingen in Europa, Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Elk toestel van de maatschappij is genoemd naar een bekende Portugees/Portugese.
Meer info >>


Wij zijn het verlengstuk van jouw werk. De zakenreisprofessionals van Uniglobe kennen de weg in de reiswereld. Zij hebben alle nodige vakkennis en jarenlange ervaring met het boeken van zakenreizen. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij de handen vrij hebt voor andere zaken.
Meer info >>


 

Zijn uw contracten met luchtvaartmaatschappijen, hotels en autoverhuurbedrijven marktconform? Hoe is de inkooppositie van uw TMC? Zijn er aanvullende contractmogelijkheden gelet op mijn volume en reispatroon? Via het benchmarkplatform van Lean Travel Management krijgt u antwoord op deze vragen. En dat niet alleen! Onze klanten profiteren ook van onze joint corporate contracts met zo’n 40 zakenreis suppliers met kortingen tot wel 40 procent (op basis van volumebundeling). Dit alles met behoud van uw eigen TMC.
Meer info >>


Air Europa is de luchtvaartmaatschappij voor je reizen naar Latijns-Amerika. Met een korte overstap in Madrid vlieg je naar Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en/of V.S. Air Europa biedt aantrekkelijke tarieven via het GDS, en is er dankzij de ‘’Fare Families’’ genoeg keuze en mogelijkheden om tegemoet te komen aan elke wens van de klant. De afgelopen twee jaar is de maatschappij begonnen met een volledige vlootvernieuwing die volledig zal bestaan uit B787 Dreamliners en de B737 MAX. Deze verbruiken minder brandstof, hebben een lagere Co2 uitstoot en minder geluidsoverlast voor de omgeving.
Meer info >>


AVIAREPS, opgericht in 1994, is wereldwijd marktleider op het gebied van Airline GSA (General Sales Agent), Toerisme en Destination Marketing & Public Relations. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland (München) en met 65 kantoren in 58 landen, waaronder kantoren in Nederland, België en Luxemburg, hebben we meer dan 700 experts in dienst op de vakgebieden. Een van de belangrijkste toegevoegde waarden van onze organisatie is de krachtige synergie tussen luchtvaart en toerisme: terwijl wij optreden namens bestemmingen, profiteren klanten ook van AVIAREPS' uitgebreide netwerken onder luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, en vice versa. Ons klanten portfolio in de Benelux bestaat uit o.a TAP Air Portugal, Air Transat, Air Baltic, Malta Tourism Authority, Croatian National Tourist Board en Trentino.
Meer info >>


Als het gaat om privéjets, dan hoort daar een service bij die absoluut van de allerhoogste klasse is. Tenminste, dat is de overtuiging van Aerodynamics. En het is die instelling die ervoor zorgt dat klanten ons weten te vinden en terug blijven komen. Wat kunnen we voor u betekenen?
Meer info >>


Cytric is de Amadeus online boeking- en onkostenbeheertool voor bedrijven. Met onze nieuwe variant Cytric Easy integreren we Cytric met Microsoft 365. Wat betekent dit? Zoek, vergelijk of boek een hotel, vlucht of huurauto vanuit één applicatie zonder Microsoft Teams te verlaten en deel je trip of een taxi met je collega of boek direct een meeting met iemand op de bestemming van je trip. Cytric Easy maakt zakenreizen gemakkelijk.
Meer info >>


Vlieg rechtstreeks naar Toronto, met Air Canada, de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada. Via Toronto vlieg je door naar meer dan 120 bestemmingen in Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Denk aan steden zoals San Jose, Orlando, Cancun en Austin. De minimale transfertijd in Toronto is 1h25. De passagier hoeft in Toronto niet de bagage van de band te halen als hij verder vliegt met Air Canada.
Meer info >>


Doordeweeks rijdt Eurostar 4x per dag naar Londen. Ideaal voor zakenreizen!
Meer info >>


Karhoo is een wereldwijd mobiliteitsplatform die de vraag naar mobiliteitsdiensten verbindt met het best passende aanbod aan vervoer. Onze technologie biedt een ongeëvenaard vermogen voor onze partners om wereldwijd te integreren met elke ride-hailer, taxibedrijf en particuliere verhuurvloot. Wij integreren onze mobiliteitsdiensten naadloos in de waarde propositie van onze partners, waardoor gedifferentieerde waarde voor hun klanten mogelijk wordt, de betrokkenheid optimaliseert, de belangenbehartiging verbetert en de loyaliteit stimuleert. Wij zijn het platform van oneindige verbindingsmogelijkheden.
Meer info >>


Egencia: het bewezen platform voor modern corporate travel. Egencia ondersteunt het end-to-end reistraject met een ongeëvenaarde waarde, keuze en ervaring..
Meer info >>


ITA Airways is de luchtvaartmaatschappij van Italië. De vloot bestaat uit moderne, milieuvriendelijke vliegtuigen. Het doel is om voor 2025 één van de groenste luchtvaartmaatschappijen van Europa te worden. Naast dagelijkse vluchten naar Milaan en Rome vliegt ITA Airways naar bestemmingen in Oost- en Zuid-Europa, Noord-en Zuid-Amerika, India en Aziё. In 2023 ontvangt ITA Airways 39 nieuwe toestellen en breidt haar netwerk uit naar bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika en het Midden Oosten. Volare, het loyaliteitsprogramma, ontworpen om aan de behoeften van uw reizigers te voldoen.
Meer info >>


Schiphol Travel International is het enige exclusieve vijfsterren zakenreisreisbureau op de Nederlandse markt in het hart van Schiphol Airport en Rotterdam centrum. Als onderdeel van Travel Leaders behoren wij tot één van de grootste reisorganisaties ter wereld. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke dienstverlening in combinatie met innovatieve (video) rapportages en maatwerk IT oplossingen. Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide, ervaren Accountmanagers waarvan één vast contactpersoon exclusief aan uw bedrijf gekoppeld is. Eén naam, één telefoonnummer en één e-mailadres. Hierdoor ontstaat een echte full service “one-stop-shop” voor uw organisatie.
Meer info >>
 

VCK Travel is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het managen en organiseren van zakelijke reizen met een focus op de maritieme, government en corporate sectoren. Dankzij jarenlange ervaring bieden zij unieke maatwerkoplossingen die de klant helpen hun doelstellingen te bereiken. VCK Travel biedt 24/7 een full-service aanpak, waarmee klanten reiskosten en tijd besparen. Bovendien werkt het bedrijf 100% transparant, waardoor klanten volledige toegang hebben tot hun facturen, kortingen en lokale tarieven. Meer info >>


Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is een regionale luchthaven met ambitieuze doelstellingen. Jaarlijks reizen ruim twee miljoen passagiers via onze luchthaven naar meer dan vijftig Europese bestemmingen voor hun zaken- of privéreis. RTHA is onderdeel van de Royal Schiphol Group en ontleent haar bestaansrecht aan haar bijdrage aan de ontwikkeling van de regio, welke verder gaat dan het faciliteren van luchtvaart. Samen met onze partners creëren wij een onderscheidende passagiersbeleving en bekleden wij een voortrekkersrol in de transformatie en vernieuwing van de luchtvaartsector.
Meer info >>


Singapore Airlines is de langst opererende Aziatische luchtvaartmaatschappij die Nederland met Azië verbindt. Vandaag de dag biedt ’s werelds meest bekroonde luchtvaartmaatschappij vanuit Amsterdam een dagelijkse ochtendvlucht met de moderne Airbus A350. De vluchten vanuit Amsterdam sluiten in Singapore naadloos aan op doorvluchten naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. De Airbus A350 van Singapore Airlines beschikt over een Business Class, Premium Economy Class en een Economy Class.
Meer info >>

Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen