Lounges

SKYTEAM LOUNGES

Toegangsbeleid: SkyTeam Elite Plus-leden, maar ook First Class- en Business Class-passagiers van bij SkyTeam aangesloten luchtvaartmaatschappijen, hebben vanaf 24 uur voorafgaand aan het vertrek toegang tot de lounges. Daarbij mogen SkyTeam Elite Plus-leden één gast uitnodigen als deze persoon ook reist met een SkyTeammaatschappij.


BEIJING

Waar: Beijing Capital International Airport, Terminal 2 (op mezzanineniveau)

Openingstijden: 5:30 uur – 1:00 uur (is afhankelijk van wijzigingen in het vluchtschema)

Capaciteit: 800 vierkante meter, 160 gasten

Faciliteiten: douches, wifi, ontspanningsruimte, televisieruimte, business center, alcoholische dranken, buffet In de SkyTeam-lounge in Beijing zijn de ramen zo gebogen dat ze zoveel mogelijk zonlicht naar binnen laten. Daarnaast kent het buffet van deze lounge een uitgebreid assortiment warme en koude Chinese gerechten.


DUBAI

Waar: Dubai International Airport, Terminal 1 (Pier D)

Openingstijden: 24 uur per dag Capaciteit: 960 vierkante meter, 180 gasten

Faciliteiten: douches, wifi, televisieruimte, business center, alcoholische dranken, buffet, kinderruimte

Deze lounge heeft een speciale kinderkamer waar kleine wereldreizigers zich kunnen vermaken. De oudere reizigers kunnen aan de stijlvol ingerichte loungebar genieten van een drankje.


HONG KONG

Waar: Hong Kong International Airport, Terminal 1 (nabij Gate 16)

Openingstijden: 5:30 uur – 1:00 uur (afhankelijk van wijzigingen in het vluchtschema)

Capaciteit: 1.080 vierkante meter, 230 gasten

Faciliteiten: noedelbar, douches, wifi, ontspanningsruimte, televisieruimte, business center, alcoholische dranken, buffet

In deze volledig rookvrije lounge is een yogaruimte. Bij de noedelbar kunnen passagiers hun eigen gerecht samenstellen. Een chef-kok wokt à la minute de oriëntaalse verwennerijen die de passagiers in hun gerechten wensen.


ISTANBUL

De rookvrije SkyTeam-lounge op Istanbul Atatürk Airport (Internationale Terminal, vlakbij Gate 224) is inmiddels gesloten.

In januari opent SkyTeam een nieuwe lounge op Istanbul New Airport - de megaluchthaven die aan de rand van de stad verrijst - die twee keer zo groot is als de huidige lounge.

De ruimte van ongeveer 350 vierkante meter biedt plaats aan zo’n 90 gasten. In de nieuwe lounge worden versgebakken Turkse mezze en pides geserveerd.


LONDEN

Waar: London Heathrow Airport, Terminal 4 (tegenover Gate 11)

Openingstijden: 5:00 uur – vertrek laatste vlucht

Capaciteit: 1.600 vierkante meter, 300 gasten

Faciliteiten: douches, wifi, ontspanningsruimte, televisieruimte, stilteruimte, business center, alcoholische dranken, buffet

In deze lounge bevindt zich een heuse Clarins-spa. Hier kunnen gasten gratis genieten van een 20 minuten durende wellnessbehandeling voor hun vlucht. Reserveer bij aankomst direct een behandeling, want het is nog wel eens druk.


SANTIAGO

In de Chileense hoofdstad Santiago opent SkyTeam aan het einde van 2018 een nieuwe lounge. Dat wordt de eerste SkyTeam-lounge in Zuid-Amerika en wereldwijd de achtste. In de luxe wachtruimte komt een empanada-restaurant, waar gasten zich te goed kunnen doen aan allerlei pasteien.


SYDNEY

Waar: Sydney Airport, Internationale Terminal, Pier B Oost (naast Gate 25)

Openingstijden: 6:00 uur – 22:00 uur (verschilt per seizoen; lounge opent drie uur voor vertrek eerste vlucht)

Capaciteit: 784 vierkante meter, 150 gasten

Faciliteiten: douches, wifi, televisieruimte, business center, alcoholische dranken, buffet

In deze rookvrije lounge hangen meer dan 60 verschillende plantensoorten aan de botanische muur. Hierdoor krijgt deze lounge een natuurlijke en levendige sfeer.


VANCOUVER

Waar: Vancouver International Airport, Internationale Pier D-West (vlakbij Gate 53)

Openingstijden: 24 uur per dag

Capaciteit: 528 vierkante meter, 126 gastenFaciliteiten: noedelbar, douches, wifi, ontspanningsruimte, televisieruimte, business center, alcoholische dranken, buffet

De lounge in Vancouver is nu de kleinste lounge die door SkyTeam wordt aangeboden. In deze luxe wachtruimte reiken de ramen van de vloer tot aan het plafond. Dat zorgt voor een prachtig uitzicht op de bergen in de verte, als ook op de start- en landingsbanen.


Meer informatie over de SkyTeam-lounges is te vinden op de website en via de Lounge Finder op de SkyTeam-app

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen