Business Travel & Mobility Conference

Zakenreisnieuws.nl, branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club en Luchtvaartnieuws Magazine organiseren, op dinsdag 24 september 2019, de vierde editie van de Business Travel & Mobility Conference. Het event vindt plaats in het Claus Event en Congres Centre in Hoofddorp (op 10 minuten afstand van de luchthaven Schiphol).

 

Wat?

De BTMconference is een netwerk- en kennisevenement met symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Awards voor 'Corporate Travel Professional of the Year', 'Travel Management Company of the Year', 'Business Airline of the Year ' (Europa en Intercontinentaal) en 'Mobility Provider of the Year'.

Voor wie?

Corporate Travel & mobility managers, secretaresses en reis-coördinatoren uit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en zakenreisprofessionals kunnen kennis opdoen en betrokkenen uit de luchtvaart-, zakenreis- en mobiliteitsindustrie ontmoeten.

Er wordt vanaf 12.00 uur een interessant middagprogramma geboden met gerenommeerde sprekers, productpresentaties en netwerkborrel.

Keynote speakers

De namen voor de Keynotes zijn:

Gwellyn Daandels, Assistant Vice President A.I & Analytics van Cognizant Digital Business.

Het thema van de spreekbeurt is Artificial Intelligence interatie tussen mens en machine. Neemt de machine het werk van de mens over?

Wijnand de Groot, Vice President Digital Marketing & Sales KLM.

Het thema van zijn spreekbeurt bevat een update van de innovaties die KLM samen met Air France ontwikkelt voor hun passagiers.

Onno Doves, Travel & Transportation Manager IBM.

Het thema van de spreekbeurt heeft alles te maken met de wereldwijde initiatieven van IBM op het gebeid van blockchain, AI en IoT.

 

Award diner

In de avond wordt, tijdens het Award diner, bekendgemaakt wie er met de titel 'Corporate Travel Professional of the Year', de 'Travel Management Company of the Year', de 'Business Airline of the Year en 'Mobility Provider of the Year' naar huis gaan. Om ca. 22.00 uur wordt de avond afgesloten. Er kan voor de middag- en avondsessie ook apart worden ingeschreven.

U kunt zich nu reeds aanmelden voor deelname

Hoofdpartner

Dagpartners


 

 

 

Terugblik BTMConference 2018

Terugblik BTMConference 2017

Meer halen uit uw bezoek aan de BTMConference? Download dan ook onze speciale conference app.

Copyright Reismedia BV 2020