Business Travel & Mobility Conference

Zakenreisnieuws.nl, branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club en Luchtvaartnieuws Magazine organiseren, op 11 september 2017 de tweede editie van de Business Travel & Mobility Conference. Het event vindt plaats in alle ruimtes van het Claus Event en Congress Centre in Hoofddorp (op 10 minuten afstand van de luchthaven Schiphol).

De conference is een één dag durend netwerk- en kennisevenement, bedoeld om secretaresses, reiscoördinatoren, travel& mobility managers, zakenreisprofessionals, inkopers, human resources managers, fleet managers en finance managers uit het Nederlandse en Belgische bedrijfsleven kennis op te laten te doen en betrokkenen uit de zakenreis- en mobiliteitsindustrie te ontmoeten.

De twee keynote speakers zijn Michael Kogeler van Microsoft, die bezoekers bijpraat over de digitale zakenreiziger en Louis Aartman van het Netherlands Aerospace Centre, die als thema:  Door to door zakenreizen binnen vier uur presenteert. Tijdens de BTMC wordt een benchmark bijeenkomst georganiseerd voor travel managers onder leiding van Marijke Poppink, deze is alleen toegankelijk voor travel managers na registratie vooraf.

Aanbieders van zakenreis & mobiliteitsdiensten, waaronder airlines, hotels, car rental companies, treinvervoerders, credit card maatschappijen, lease en travel management companies , global distribution systemen en andere bedrijven die producten of diensten leveren op gebied van zakelijk reizen-& mobiliteit, presenteren hun nieuwste producten en diensten en 'spijkeren' de bezoekers helemaal bij.

Er worden gedurende de dag tussen de 200 en 300 bezoekers verwacht, die van 09.00-18.00 uur een interessant dagprogramma kunnen verwachten met beursvloer, plenaire- en kennis sessies. De uitreiking van de Awards voor Corporate Travel Professional of the Year, de Travel Management Company of the Year en de Business Airline of the Year, gevolgd door een netwerkborrel, complementeren de conferentie.

De hoofdpartners van de conference zijn

Bekijk hier het voorlopige programma

Bekijk hier de deelnemende bedrijven

U kunt zich nu reeds aanmelden voor deelname

Copyright Reismedia BV 2017