Business Travel & Mobility Conference

BTMC gaat virtueel op 1 maart 2021!

Zakenreisnieuws.nl, branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club en Luchtvaartnieuws Magazine organiseren op 01 maart 2021 de vijfde editie van de Business Travel & Mobility Conference met een aangepast programma i.v.m. Covid-19. Het evenement vindt plaats als hybride evenement met livestreaming vanuit een professionele opname studio in de Haarlemmermeer. Op 22 november 2021 zal de BTMConference 2021 dan weer op de ‘normale’ wijze plaatsvinden in de EXPO Haarlemmermeer.

 

Wat?

De BTMConference is een netwerk- en kennisevenement met symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Award voor ‘Corporate Travel Professional of the Year’. Het thema van deze virtuele editie is: ‘de kracht van Data & Intelligence’. Hoe creëer je waarde uit data-inzichten, zowel groot als klein. Niet alleen van belang in goede tijden, maar ook in crisistijd!

Voor wie?

Corporate Travel & mobility managers, inkopers, office managers en management assistenten van corporates (van klein tot groot) uit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en zakenreisprofessionals kunnen kennis opdoen en betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie virtueel ontmoeten.

Er wordt vanaf 14.00 uur een interessant programma geboden met gerenommeerde key-note sprekers, kennissessies.

Award uitreiking

Als onderdeel van de Business Travel & Mobility Conference vindt dit jaar weer de verkiezing plaats van de Corporate Travel Professional of the Year 2020. Aan het einde van de middag wordt bekendgemaakt wie deze titel dit jaar mee naar huis mag nemen. De verkiezing wordt gesponsord door MobileXpense.

Ontspanning

Na iedere sessie wordt een ontspanningsmoment ingelast met onder andere een quiz en/of lucky draw waarmee leuke prijzen kunnen worden gewonnen onder de virtuele bezoekers.

Terugblik

Terugblik BTMConference 2019

Terugblik BTMConference 2018

Terugblik BTMConference 2017

 

U kunt zich nu reeds aanmelden voor deelname

Copyright Reismedia BV 2021