Keynote

Dagvoorzitter: Joost Hasperhoven

Joost Hasperhoven is voor de derde maal de dagvoorzitter van de Business Travel & Mobility Conference. Joost heeft een lange geschiedenis in de reiswereld en is op dit moment, onder meer, bestuurslid van de Board of Airlines Representatives In the Netherlands (BARIN).

Joost Hasperhoven

 

Avondvoorzitter: Frank Oostdam

Tijdens het Award diner worden de winnaars van de diverse awards bekend gemaakt. Vakkundig en onderhoudend aan elkaar gepraat door Frank Oostdam, directeur van de ANVR.

Frank Oostdam ANVR

 

 

Keynote 1: Wijnand de Groot.

Wijnand de Groot is verantwoordelijk voor digital marketing, online sales en social media voor KLM wereldwijd. Hij heeft brede commerciële ervaring vanuit verschillende rollen bij KLM, waaronder marketing in binnen- en buitenland, sales, customer service en digital. In zijn huidige functie helpt hij zijn team digitale services te ontwikkelen om reizigers een nog betere ervaring te bieden en om waarde gedreven groei te bewerkstelligen. Hij heeft verder ervaring in travel en logistiek, digitale ontwikkeling, transformatie, marketing en strategie.

 

 

Keynote 2: Gwellyn Daandels.

Gwellyn Daandels is Assistant VP AI & Analytics bij Cognizant. Zijn keynote gaat over ‘Artificial Intelligence, de interactie tussen mens en machine. Neemt AI het werk van de mens over?’

 

Keynote 3: Volgt spoedig.


Lagerhuis discussie

Lagerhuis discussie met de zaal over AI en prikkelende stellingen die gedurende de dag aan bod komen, waarop online via mobiel gestemd kan worden.

Merel van der Pijl

Thema: Besloten Kennissesie voor travel arrrangers/management support

Korte Omschrijving

Merel van der Pijl nodigt reizenboekende secretaresses en travel arrangers uit voor een (besloten) bijeenkomst over zakenreizen. Merel heeft een aantal bedrijven uitgenodigd om tijdens haar sessie een update te geven over het boeken van, bijvoorbeeld, internationale treinreizen en autohuur.  Toegang tot deze sessie is uitsluitend voor secretaresses en travel arrangers. Opgeven is mogelijk via de aanmelden pagina.

Over Merel van der Pijl

Merel van der Pijl is een ervaren CorporateTravel & Mobility Professional met veel kennis van de hospitality- en reisbranche. Als Category Buyer bij FrieslandCampina is zij verantwoordelijk voor Global mobility procurement, waar de inkoop en contractonderhandelingen van - Air,- Hotels,- Leasecars,- MICE,- Car rental,- Policies onder vallen.

In 2018 is ze gestart met een grote implementatie voor een nieuwe global reisagent. Deze implementatie wordt uitgevoerd in 33 landen, allemaal met hun eigen uitdagingen.

Merel van der Pijl

 

Ad Imhoff

Thema: Ronde tafel Corporate Travel Professional

Korte Omschrijving

Ad Inmhoff nodigt collega Travel Managers uit voor een (besloten) bijeenkomst om Travel Managers de gelegenheid te geven met elkaar in gesprek te gaan om echt inhoudelijk te discussieren over de belangrijkste thema’s die hen bezighouden. Toegang tot deze sessie is uitsluitend voor Corporate Travel Managers/Buyers op uitnodiging en inschrijving vooraf is vereist.

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen