Society

Zomerevent 2024

Het Zakenreis Society Zomer Event vindt plaats op maandag 10 juni vanaf 17.00 uur in het Radisson Hotel op Schiphol Rijk. We zijn weer in staat geweest twee hoogwaardige sprekers vast te leggen. Dit zijn:

  1. Gerben Broekema: zelfstandig luchtvaartadviseur en senior advisor bij McKinsey & Company.
  2. Tom Alkim: Strategic Advisor Connected & Automated Mobility bij het Nederlandse MAPtm.

De spreekbeurt van Broekema heeft als titel: 'No reason to be ashamed'; een nieuwe kijk op het belang van luchtvaart in Nederland.

Alkim praat de deelnemers bij met praktische voorbeelden over de stand van zaken op het gebied van automated mobility (waaronder zelfrijdende auto's).

Meld je hier aan voor het Zomer Event

Gerben Broekema is een gepassioneerde luchtvaartstrateeg en ondernemer met een sterke ambitie om de transitie naar Aviation 2.0 te ondersteunen. Expert in eRegionale Luchtmobiliteit, in het bijzonder met betrekking tot economie, markt en maatschappelijke relevantie. Diep betrokken bij verschillende elektrische luchtvaartinitiatieven tussen luchthavens en op ecosysteemniveau in Nederland en daarbuiten.

Gerben heeft jarenlange ervaring opgedaan als luchtvaart- en reisconsultant bij McKinsey&Company, en heeft ook bijna 10 jaar ervaring in een corporate omgeving bij de Schiphol Group met het leiden van groepsstrategie, internationale partnerschappen en internationale samenwerkingsverbanden. Daardoor kan Gerben analytisch vermogen, branche-expertise, ervaring met bedrijfsprocessen en teammanagement combineren om organisaties in nieuwe strategische richtingen te sturen.

Tom Alkim is Strategisch Adviseur Connected & Automated Mobility bij het Nederlandse bedrijf MAPtm, dat advies, digitale en operationele diensten levert in het ITS-domein. Tom heeft bijna 25 jaar ervaring in de publieke sector en werkte op het gebied van dynamisch verkeersmanagement, C-ITS en Connected & Automated Mobility voor Rijkswaterstaat, het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat en de Europese Commissie.

Meld je hier aan voor het Zomer Event.

Binnen de Zakenreis Society zijn tal van partners actief om de leden van de Society van kennis te voorzien. Deze partners zijn daarnaast nauw betrokken bij de organisatie van klein- en grootschalige evenementen, verdeeld over het land.

Hieronder worden de partners van de Zakenreis Society benoemd.

 


Gold partners:


KLM werd opgericht op 7 oktober 1919 en is de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. Via haar enorme netwerk biedt KLM directe verbindingen met 169 bestemmingen over de hele wereld. Vanuit de kerngedachte dat onze KLM’ers ons merk vormen, zijn we ervan overtuigd dat we het verschil kunnen maken door klanten telkens een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dat zit in ons DNA. Dankzij oprechte aandacht voor onze klanten voelen zij zich erkend, prettig en op hun gemak.
Meer info >>


Als onderdeel van de ATPI Group – een wereldwijde zakenreis- en event managementorganisatie met meer dan 136 kantoren in 76 landen, helpt ATPI bedrijven hun zakenreizen en/of evenementen te organiseren en te optimaliseren. Dat doen we op een duurzame, slimme en persoonlijke manier. ATPI levert innovatieve oplossingen aan organisaties die actief zijn in verschillende gespecialiseerde sectoren over de hele wereld. ATPI Group bestaat uit Marine & Energy, Corporate Travel, Sports Events en Corporate Events. Dankzij het wereldwijde netwerk, onze jarenlange ervaring en de wil om altijd een passende oplossing te bieden, zijn we in staat onze klanten een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden.
Meer info >>


De ervaren travel consultants van onze afdeling Business Travel boeken uw complete zakenreizen snel en efficiënt. Dus niet alleen uw vluchten, maar ook een hotel, huurauto, treinticket of ferry. Ook op het gebied van visa en reisverzekeringen adviseren wij u graag. Omdat wij multi-GDS zijn, wat inhoudt dat we met meerdere reserveringssystemen werken, kunnen we u altijd de beste tarieven wereldwijd. Daarnast is onze afdeling Group Travel dé specialist in het organiseren van groepsreizen. Of het nu gaat om een reis voor uw personeel, managementteam, relaties of zakenpartners, wij ontwikkelen bijzondere groepsreizen op maat die optimaal aansluiten bij uw wensen, budget en doelstellingen.
Meer info >>


Silver partners:


We’re here to make the experience of travel better, for everyone. We may not always be visible, but we are everywhere. Our technology powers the global travel and tourism industry. Inspiring more open ways of working. More connected ways of thinking. Always with an eye on how the industry can evolve. On how our customers can better serve travelers. Bringing people together, to explore new experiences.

To broaden horizons. And to do business.
Meer info >>


Wij maken zakenreizen eenvoudig en helpen u om de doelstellingen van uw zakenreisprogramma te behalen. Wilt u uw programma verbeteren en klaarstomen voor de toekomst? Of bent u op zoek naar professionele oplossingen voor specifieke uitdagingen? Wat u ook zoekt, wij hebben de juiste oplossing voor uw ambitieuze toekomstplannen.
Meer info >>


Schiphol Travel International is het enige exclusieve vijfsterren zakenreisreisbureau op de Nederlandse markt in het hart van Schiphol Airport en Rotterdam centrum. Als onderdeel van Travel Leaders behoren wij tot één van de grootste reisorganisaties ter wereld. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke dienstverlening in combinatie met innovatieve (video) rapportages en maatwerk IT oplossingen. Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide, ervaren Accountmanagers waarvan één vast contactpersoon exclusief aan uw bedrijf gekoppeld is. Eén naam, één telefoonnummer en één e-mailadres. Hierdoor ontstaat een echte full service “one-stop-shop” voor uw organisatie.
Meer info >>


Egencia: het bewezen platform voor modern corporate travel. Egencia ondersteunt het end-to-end reistraject met een ongeëvenaarde waarde, keuze en ervaring..
Meer info >>


 

 

 

 

 

 

Met AirPlus haalt u niet enkel een expert, maar ook een ervaren partner in huis: al zo’n dertig jaar helpt de feedback van klanten ons bij het verbeteren en innoveren van onze producten en dienstverlening.

Meer info >>


Wij zijn het verlengstuk van jouw werk. De zakenreisprofessionals van Uniglobe kennen de weg in de reiswereld. Zij hebben alle nodige vakkennis en jarenlange ervaring met het boeken van zakenreizen. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij de handen vrij hebt voor andere zaken.
Meer info >>


Hoe groot een bedrijf ook is, American Express® biedt zowel zelfstandig ondernemers als MKB en grote bedrijven diverse flexibele betaaloplossingen. Betaal bedrijfsuitgaven zoals zakenreizen, software-abonnementen en online advertenties veilig en snel met een American Express Business of Corporate Card. Uw zakelijke uitgaven vindt u eenvoudig terug in één maandelijks rekeningoverzicht. Zo houdt u grip op financiën en profiteert u van een uitgestelde betaling. Vergelijk de voordelen van verschillende Business en Corporate Cards of neem contact met ons op.
Meer info >>


Via de hubs in Brussel, Frankfurt, München, Wenen en Zürich, vliegen we zakenreizigers en vakantiegangers naar ongeveer 320 bestemmingen over de hele wereld. Als Group nemen wij de verantwoordelijkheid op ons voor effectieve klimaatbescherming met een vastomlijnd pad naar CO2-neutraliteit: tegen 2030 moet de netto CO2-uitstoot gehalveerd zijn in vergelijking met 2019, en tegen 2050 is het doel een neutrale CO2-balans bereiken. Gecoördineerde vluchtschema's en combineerbare tarieven zorgen voor de grootst mogelijke flexibiliteit bij de vluchtplanning.
Meer info >>


Air Europa is de luchtvaartmaatschappij voor je reizen naar Latijns-Amerika. Met een korte overstap in Madrid vlieg je naar Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en/of V.S. Air Europa biedt aantrekkelijke tarieven via het GDS, en is er dankzij de ‘’Fare Families’’ genoeg keuze en mogelijkheden om tegemoet te komen aan elke wens van de klant. De afgelopen twee jaar is de maatschappij begonnen met een volledige vlootvernieuwing die volledig zal bestaan uit B787 Dreamliners en de B737 MAX. Deze verbruiken minder brandstof, hebben een lagere Co2 uitstoot en minder geluidsoverlast voor de omgeving.
Meer info >>


 

Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is een regionale luchthaven met ambitieuze doelstellingen. Jaarlijks reizen ruim twee miljoen passagiers via onze luchthaven naar meer dan vijftig Europese bestemmingen voor hun zaken- of privéreis. RTHA is onderdeel van de Royal Schiphol Group en ontleent haar bestaansrecht aan haar bijdrage aan de ontwikkeling van de regio, welke verder gaat dan het faciliteren van luchtvaart. Samen met onze partners creëren wij een onderscheidende passagiersbeleving en bekleden wij een voortrekkersrol in de transformatie en vernieuwing van de luchtvaartsector.
Meer info >>


Kom tot rust vlakbij de luchthaven van Amsterdam in onze comfortabele Schiphol-accommodatie. Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Schiphol biedt 281 goed uitgeruste kamers en suites. Gevestigd op het aantrekkelijke bedrijventerrein Richport in Schiphol-Rijk ligt het hotel dicht bij een breed scala aan lokale bedrijven. Het stadscentrum van Amsterdam ligt op 30 minuten afstand en Zandvoort op een half uur. Daarnaast is ons hotel met 19 moderne vergaderruimtes een uitstekende locatie voor bijeenkomsten en sociale evenementen.
Meer info >>


AVIAREPS, opgericht in 1994, is wereldwijd marktleider op het gebied van Airline GSA (General Sales Agent), Toerisme en Destination Marketing & Public Relations. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland (München) en met 65 kantoren in 58 landen, waaronder kantoren in Nederland, België en Luxemburg, hebben we meer dan 700 experts in dienst op de vakgebieden. Een van de belangrijkste toegevoegde waarden van onze organisatie is de krachtige synergie tussen luchtvaart en toerisme: terwijl wij optreden namens bestemmingen, profiteren klanten ook van AVIAREPS' uitgebreide netwerken onder luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, en vice versa. Ons klanten portfolio in de Benelux bestaat uit o.a TAP Air Portugal, Air Transat, Air Baltic, Malta Tourism Authority, Croatian National Tourist Board en Trentino.
Meer info >>


 

De Hertz Corporation, een dochteronderneming van Hertz Global Holdings, Inc., exploiteert de autoverhuurmerken Hertz, Dollar en Thrifty in Noord-Amerika, Europa, het Caribisch gebied, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. De Hertz Corporation is een van de grootste autoverhuurbedrijven en het merk Hertz is een van de meest erkende ter wereld. Product- en service-initiatieven zoals Hertz Gold Plus Rewards, Ultimate Choice, Carfirmations, Mobile Wi-Fi en unieke voertuigen die via zijn speciale collecties worden aangeboden, onderscheiden Hertz van de concurrentie.

Meer info >>

 


 

Wanneer u met de trein de grens over reist, komt u terecht bij NS International. Dit onderdeel van NS zorgt ervoor dat u vanuit alle Nederlandse treinstations naar duizenden Europese bestemmingen kunt reizen. U boekt uw treintickets voor de hogesnelheidstreinen Thalys, ICE International, Eurostar en TGV, en de Intercity Brussel en Intercity Berlijn gewoon online.
Meer info >>

Qatar Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar, is één van de snelst groeiende airlines ter wereld. Vanuit haar hub in Doha, Hamad International Airport, breidt de luchtvaartmaatschappij haar netwerk uit naar meer dan 160 bestemmingen wereldwijd. Doordat de airline zich richt op comfort en ruimte, biedt Qatar Airways reizigers gastvrijheid, ‘cuisine’ van wereldformaat, en tot wel vierduizend entertainmentopties tijdens haar vluchten. Qatar Airways heeft tal van spraakmakende prijzen gewonnen als erkenning voor haar voortdurende toewijding om excellentie te leveren.
Meer info >>


Bronze partners:


LOT Polish Airlines, een Star Alliance deelnemer, combineert al 95 jaar traditie met moderniteit. Wij zijn één van de twaalf langst bestaande luchtvaartmaatschappijen ter wereld en verbinden Polen, Centraal- en Oost-Europa al 95 jaar met de wereld. Elke dag zorgen we ervoor dat onze vluchten via onze hub in Warschau een breed scala aan mogelijkheden om de meest verre uithoeken van de wereld te bereiken met één van de jongste en modernste vloot op het moment.
Meer info >>


 

Aeromexico is Mexico´s Internationale Luchtvaartmaatschappij met meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Vanuit Europa biedt Aeromexico rechtstreekse vluchten aan naar Mexico Stad vanuit Amsterdam, Londen, Parijs, Rome en Madrid. Middels een comfortabele overstap op Mexico City biedt Aeromexico een ruim binnenlands netwerk aan. De vluchten van en naar Europa worden allemaal uitgevoerd door Boeing 787 Dreamliners; voorzien van Business Class, Comfort Class en Economy Class. De Boeing 787 toestellen zijn zuiniger, stiller en stoten minder CO2 uit.
Meer info >>


Zijn uw contracten met luchtvaartmaatschappijen, hotels en autoverhuurbedrijven marktconform? Hoe is de inkooppositie van uw TMC? Zijn er aanvullende contractmogelijkheden gelet op mijn volume en reispatroon? Via het benchmarkplatform van Lean Travel Management krijgt u antwoord op deze vragen. En dat niet alleen! Onze klanten profiteren ook van onze joint corporate contracts met zo’n 40 zakenreis suppliers met kortingen tot wel 40 procent (op basis van volumebundeling). Dit alles met behoud van uw eigen TMC.
Meer info >>


 

ITA Airways is de luchtvaartmaatschappij van Italië. De vloot bestaat uit moderne, milieuvriendelijke vliegtuigen. Het doel is om voor 2025 één van de groenste luchtvaartmaatschappijen van Europa te worden. Naast dagelijkse vluchten naar Milaan en Rome vliegt ITA Airways naar bestemmingen in Oost- en Zuid-Europa, Noord-en Zuid-Amerika, India en Aziё. In 2023 ontvangt ITA Airways 39 nieuwe toestellen en breidt haar netwerk uit naar bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika en het Midden Oosten. Volare, het loyaliteitsprogramma, ontworpen om aan de behoeften van uw reizigers te voldoen.
Meer info >>


Doordeweeks rijdt Eurostar 4x per dag naar Londen. Ideaal voor zakenreizen!
Meer info >>

 


Singapore Airlines is de langst opererende Aziatische luchtvaartmaatschappij die Nederland met Azië verbindt. Vandaag de dag biedt ’s werelds meest bekroonde luchtvaartmaatschappij vanuit Amsterdam een dagelijkse ochtendvlucht met de moderne Airbus A350. De vluchten vanuit Amsterdam sluiten in Singapore naadloos aan op doorvluchten naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. De Airbus A350 van Singapore Airlines beschikt over een Business Class, Premium Economy Class en een Economy Class.
Meer info >>


CIBT is de toonaangevende wereldwijde aanbieder van immigratie- en visumdiensten voor bedrijven en particulieren met meer dan 1.600 deskundige immigratie- en visumprofessionals in meer dan 60 kantoren in 27 landen. Met dertig jaar ervaring is CIBT de belangrijkste dienstverlener voor 75% van de Fortune 500-bedrijven. CIBT biedt een uitgebreid dienstenpakket onder twee hoofdmerken: Newland Chase; die zich richt op wereldwijde immigratiestrategieën en adviesdiensten voor bedrijven. CIBTvisas; de marktleider voor reisvisumdiensten voor zakelijke en individuele klanten.
Meer info >>
 

VCK Travel is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het managen en organiseren van zakelijke reizen met een focus op de maritieme, government en corporate sectoren. Dankzij jarenlange ervaring bieden zij unieke maatwerkoplossingen die de klant helpen hun doelstellingen te bereiken. VCK Travel biedt 24/7 een full-service aanpak, waarmee klanten reiskosten en tijd besparen. Bovendien werkt het bedrijf 100% transparant, waardoor klanten volledige toegang hebben tot hun facturen, kortingen en lokale tarieven. 
Meer info >>

 


 

Elke dag excellente service leveren, dat is waar Munckhof Business Travel voor staat. Wij geloven dat het organiseren van zakenreizen prettiger, efficiënter en effectiever kan door de mens centraal te stellen in onze dienstverlening. Onze drive om uw zakenreizen succesvol te maken gaat ver. Wij zetten net dat ene stapje extra. Altijd. Dat is Meer met Munckhof Business Travel. Ervaar het zelf! 
Meer info >>


Hilton is a leading global hospitality company with a portfolio of 19 world-class brands comprising more than 7,200 properties and more than 1.1 million rooms, in 123 countries and territories. Dedicated to fulfilling its founding vision ‘to fill the earth with the light and warmth of hospitality’, Hilton has welcomed over 3 billion guests in its more than 100-year history and has been recognized as a global leader on the Dow Jones Sustainability Indices for six consecutive years. 
Meer info >>


Icelandair vliegt vanaf Amsterdam en Brussel naar IJsland en middels een korte overstap van gemiddeld 1,5 uur door naar 15 Noord-Amerikaanse bestemmingen, zoals New York, Boston, Baltimore, Chicago, Detroit, Raleigh-Durham, Denver, Seattle, Toronto en Vancouver. Keflavik Airport bestaat uit één terminal en is een overzichtelijke luchthaven. Ruimbagage wordt doorgelabeld. Saga Premium biedt de zakenreiziger veel luxe, zoals priority check-in, fast lane security, lounge toegang, a la carte menu, ruime stoel aan boord en gratis WiFi.
Meer info >>


 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen