Word lid van de Zakenreis Society

Welkom bij de Zakenreis Society!

Jij als travel manager, zakenreis boekende professional en/of inkoper staat centraal bij de Zakenreis Society. Wil je profiteren van het lidmaatschap van de Society? Dan hebben we onderstaande gegevens nodig om je te registreren, maar vooral ook om je te verrassen en je verwachtingen te overtreffen. 

Word lid en neem kosteloos deel aan onze events

We vragen deze informatie eenmalig, met als doel om je uit te nodigen voor de events waar jij als Society Partner ervaringen op kunt doen en kennis kunt uitwisselen. Door onderstaand formulier in te vullen, ga je akkoord met de toezending van de Zakenreis Society nieuwsbrief (gemiddeld eens per maand). Wil je ook de dagelijkse Luchtvaartnieuws / Zakenreisnieuws nieuwsbrief ontvangen? Geef dit dan aan in onderstaand formulier. Na het verwerken en controleren van jouw gegevens ontvang je van ons een login voor het lezen van het digitale Luchtvaartnieuws Magazine en de premium omgeving van Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl.

Lidmaatschap is alleen voor travel managers, zakenreis boekende professionals en/of inkopers van zakenreizen binnen het bedrijfsleven.

Over de Zakenreis Society

De Society heeft als doel om als industrie samen te komen, kennis te delen en zichtbaar te zijn. Binnen het platform zijn tal van partners actief om jou van kennis te voorzien. Tijdens de Zakenreis Society events nemen we je mee naar inspirerende plekken en voorzien interessante sprekers je van de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van zakenreizen. Zo werden we in het voorjaar van 2023 op het hoofdkantoor van KLM ontvangen en vertelde Joris Melkert ons meer over zijn visie op vliegen in de toekomst. Later in hetzelfde jaar waren we te gast bij de gloednieuwe LuminAir rooftopbar in Amsterdam en werden we door organisatie Anders Reizen bijgepraat over duurzaamheid in (zaken)reizen. In september gaf een keur aan sprekers nuttige zakenreistips en sprak wetenschapper Carlo van de Weijer.

Wil je de volgende keer ook aansluiten? Meld je hieronder dan aan als lid van de Zakenreis Society. Aanmelden is geheel kosteloos.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen