Zakenreis Conference

Zakenreis Conference 2023

Reismedia organiseert op 14 september 2023 de Zakenreis Conference, voorheen de Business Travel & Mobility Conference. De locatie van het evenement is het gerenoveerde Van der Valk A4 Hotel vlakbij Schiphol.

Het doel van het evenement is om in een middag zo veel mogelijk kennis en inspiratie op te doen en deel te nemen aan waardevolle workshops.

De middag begint om 13.00 en eindigt tussen 18.00 en 19.00 uur met een netwerk borrel.

Tijdens het event is Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility aan de TU Eindhoven, de keynote. Van de Weijer geeft in een uitgebreid college antwoord op de brandende vraag: hoe verplaatsen wij ons in de toekomst?

Daarnaast organiseert KLM een workshop Zero Emission Aviation tijdens het event. In de workshop licht KLM de strategie rond vliegen op elektriciteit en waterstof toe en gaat zij met de deelnemers in gesprek over de ontwikkelingen en keuzes voor verduurzaming in de zakelijke reismarkt. Namens de luchtvaartmaatschappij verzorgen Bas Gerressen (directeur KLM Nederland) en Jolanda Stevens (Programmamanager Zero Emission Aviation) de workshop.

Petra Kok is Head of External Communication en woordvoerder bij TUI Nederland en praat bezoekers bij over hoe crisis en mediacommunicatie in z'n werk gaat.

Een andere spreker is Benjo van Laarhoven. Hij is Expense Program Director bij travel technology bedrijf Amadeus en verzorgt een workshop expense management

Thomas van der Vliet, health & performance coach en medeoprichter van het Human Performance Lab, verzorgt twee interactieve inspiratiesessies/workshops op het snijvlak van vitaliteit en (werk)prestaties tijdens de Conference.

De Zakenreis Conference op 14 september biedt een unieke mogelijkheid om kennis en inspiratie op te doen en verschillende bedrijven uit de industrie, waaronder dus ook Aerodynamics, te ontmoeten en zaken te doen.

Reserveer vandaag nog uw plek via onze website!

Hoofdpartners
Zakenreisagent ATPI en luchtvaartmaatschappij Qatar Airways zijn de hoofdpartners. Tijdens de conference faciliteert de beursvloer de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Workshops over zakelijk en persoonlijke onderwerpen gedurende de dag geven nieuwe inzichten.

Het programma voor de Zakenreis Conference is (onder voorbehoud) als volgt:

  • 13:00 - 18:00 uur: Beursvloer
  • 13.30 - 14.00 uur: Workshop stress beheersing en energie tijdens het werk (Thomas van der Vliet)
  • 14:00 - 14:30 uur: Keynote dr. ir. Carlo van de Weijer over de toekomst van duurzame mobiliteit
  • 15.00 - 15.30 uur: Workshop expense management door Benjo van Laarhoven (Amadeus)
  • 15.30 - 16.00 uur: Workshop Crisis - en Mediacommunicatie door Petra Kok (TUI)
  • 16.00 - 16.30 uur: Workshop Zero Emission Aviation door Bas Gerressen en Jolanda Stevens (KLM)
  • 16:30 - 17:00 uur: Workshop snel herstellen van een jet lag (Thomas van der Vliet)
  • 18:00 - 19:00 uur: Netwerkborrel

Het event is kosteloos toegankelijk voor leden van de Zakenreis en Reisbizz Society, Corporate Travel Managers, Corporate PA's die zakenreizen boeken, Corporate Zakenreisinkopers en reiscoördinatoren. Ook ZRA's en business travel consultants zijn kosteloos welkom. Overige bezoekers betalen 95 euro entree. Denk hierbij aan directieleden, reisbedrijven, sales- en account managers, media, zakenreizigers, et cetera.

De organisatie behoudt zich het recht voor om mensen te weigeren die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden.

Reserveer vandaag nog uw plek via onze website!

Deelnemende partners
Ga voor de deelnemende partners naar: zakenreisnieuws.nl/conference-deelnemers

 

Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen