spelregels

Reismedia, de uitgever van deze website, geeft lezers de mogelijkheid te reageren via Facebook op nieuwsberichten, blogs en columns. De reacties van de lezers vertegenwoordigen hun standpunten en meningen, niet die van Reismedia of een van de titels Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl en Reisbizz.nl.

De inhoud van de reacties valt onder de verantwoordelijkheid van de inzenders en door een reactie te plaatsen stemt de plaatser in met de hieronder genoemde spelregels.

Reismedia kan het waarheidsgehalte niet toetsen van de reacties en is hier dan ook niet verantwoordelijk voor. De Reismedia redactie ziet toe op het naleven van de spelregels. Reacties die niet voldoen aan de spelregels worden zonder opgave van reden verwijderd. Bij het herhaaldelijk negeren van de spelregels wordt de plaatser geblokkeerd. Reismedia treedt achteraf ook niet in discussie met de plaatser waarvan een reactie is verwijderd.

De spelregels zijn:

 1. De wet mag niet worden overtreden. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan. Reacties die strijdig zijn met de wet, worden verwijderd.
 2. Er zijn fatsoensregels. Reacties waarin niet fatsoenlijk wordt omgegaan met anderen en andermans mening niet wordt gerespecteerd, worden niet geplaatst.
 3. Verwijzingen naar websites worden verwijderd.
 4. Persoonsgegevens worden verwijderd.
 5. Maak uw reacties niet langer dan 600 karakters.
 6. Schelden op of beledigen van mede-lezers wordt niet getolereerd.
 7. Respecteer het copyright van derden (citeren mag, complete publicaties overnemen niet). Zo niet, dan worden reacties verwijderd.
 8. Commerciƫle boodschappen worden verwijderd.
 9. De discussies dienen te gaan over de inhoud van het artikel.
 10. Nietszeggende reacties zonder onderbouwing worden verwijderd.
 11. Reacties die grammaticaal erg slecht zijn worden verwijderd.
 12. De redactie behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties te verwijderen, ook als deze ogenschijnlijk aan de spelregels voldoen, maar om een andere inhoudelijke reden door de redactie voor publicatie ongeschikt worden geacht.
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen