Zakenreisnieuws reclame block mobiel onder 1ste 5 berichten

Nieuws van Partners

8 dagen RIU Oliva Beach Resort Fuerteventura, all inclusive €489 p.p.

In hotel RIU Oliva Beach Resort in Corralejo is de service onzichtbaar, maar op het moment dat je iets nodig hebt in dit hotel op Fuerteventura, is het eigenlijk al geregeld. Het prachtig gelegen RIU Oliva Beach is bijzonder kindvriendelijk, dus jong en oud vermaken zich. En met een ligging in het schitterende en unieke duingebied Grandes Playas, met een 4 kilometer lang zandstrand, is het hier echt ultiem genieten. Prijs €506 per persoon (7 dagen), vlucht en transfer, All Inclusive verblijf met TUI vanaf Schiphol. Vertrek 10 januari.

8 dagen Lanzarote Village Hotel Lanzarote, All Inclusive €488 p.p.

Het Viersterren Lanzarote Village is een stijlvol hotel met de zee en het strand van Playa de los Pocillos voor de deur. Over de gezellige wandelboulevard is het een leuk stukje lopen naar het centrum van Puerto del Carmen. De kamers van Lanzarote Village zijn netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. Prima dus voor een workation week. Prijs €455 per persoon (9 dagen), vlucht plus transfer met TUI vanaf Eindhoven. Vertrek 9 januari.

Boek je zakenreis in de nieuwe online bookingtool van e-Business Travel

In onze online bookingtool kun je vluchten, hotels, een auto of trein snel en eenvoudig zelf boeken. Je hebt er toegang tot een wereldwijd aanbod van reisproducten. Wij kijken desgewenst mee of je de goedkoopste en meest efficiënte keuze hebt gemaakt. Vraag ons om een demo!

Video

SWISS belooft extra comfort voor passagiers in Airbus A320neo

20 januari 2022 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

ZÜRICH - Passagiers van SWISS kunnen extra comfort tegemoet zien aan boord van de Airbus A320neo. De Zwitserse luchtvaartmaatschappij heeft de eerste twee toestellen van dat type in ontvangst genomen die zijn voorzien van het moderne Airspace-cabineconcept.

KLM blikt in video terug op 2021: een jaar van veerkracht

22 december 2021 | Door: 
Niek Vernooij

AMSTELVEEN - KLM heeft een video vrijgegeven waarin de luchtvaartmaatschappij terugblikt op 2021. Een jaar dat wordt gekenmerkt door steeds veranderende omstandigheden, zowel in positieve als negatieve zin. "2021 was een lesje in veerkracht", beschrijft KLM-topman Pieter Elbers het afgelopen jaar in de recent verschenen honderdste editie van Luchtvaartnieuws Magazine.

In beeld: zo reis je straks met 200 kilometer per uur over de HSL naar Schiphol

20 november 2021 | Door: 
onze redactie

ROTTERDAM - Het had dit weekend een groot feest moeten worden op Rotterdam Centraal: de publiekspresentatie van de nieuwe ICNG-trein. Maar door de coronamaatregelen heeft de NS dit moeten uitstellen naar een nog onbekende datum. Wel heeft de spoorwegmaatschappij zaterdag alvast online uit de doeken gedaan hoe de ICNG er van binnen uitziet.

Schiphol

SCHIPHOL - De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft meer tijd nodig om de klachten van luchtvaartmaatschappijen over de op handen zijnde tariefsverhoging van Schiphol te onderzoeken. Daarom gaan de havengelden per 1 april 2022 fors omhoog.

Airbus A330

SCHIPHOL - KLM gaat proactief vluchten schrappen om het oplopende ziekteverzuim op te vangen. Eerder meldde Luchtvaartnieuws.nl al dat de luchtvaartmaatschappij last had van uitval van personeel, maar nu is het aantal ziekmeldingen tot een recordhoogte gestegen.

BANGKOK - Gevaccineerde reizigers kunnen zich vanaf 1 februari weer aanmelden voor een zo goed als quarantainevrije toegang tot Thailand. Dat meldt de Thaise nieuwssite The Thaiger. Gevaccineerde reizigers moeten nu op de eerste en vijfde dag na aankomst in Thailand een PCR-test ondergaan.

SWISS A320neo cabine

ZÜRICH - Passagiers van SWISS kunnen extra comfort tegemoet zien aan boord van de Airbus A320neo. De Zwitserse luchtvaartmaatschappij heeft de eerste twee toestellen van dat type in ontvangst genomen die zijn voorzien van het moderne Airspace-cabineconcept.

SCHIPHOL - Als gevolg van de oplopende besmettingscijfers heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken de reisadviezen voor Australië, Canada en Argentinië aangescherpt. Deze landen veranderen per 20 januari van kleurcode geel naar oranje en worden aangewezen als hoogrisicogebied. Niet‑essentiële reizen naar deze landen worden dus afgeraden.

Cathay Pacific biedt piloten bonussen om te blijven vliegen

19 januari 2022 | Door: 
ANP

HONGKONG - Cathay Pacific biedt bonussen aan piloten die bereid zijn het strikte quarantaineregime van Hongkong te doorstaan in een poging om meer vliegtuigen in de lucht te houden. In de stad werden onlangs strengere coronaregels van kracht om de verspreiding van de omikronvariant te voorkomen

5G rond Amerikaanse luchthavens voorlopig uit, toch vluchten geannuleerd

19 januari 2022 | Door: 
ANP / Reismedia

WASHINGTON - De grote Amerikaanse telecombedrijven AT&T en Verizon hebben afgesproken hun 5G-masten rondom vliegvelden voorlopig nog niet aan te zetten. Dat deden ze na gesprekken met regeringsfunctionarissen die erop gericht waren om verstoringen van het vliegverkeer te voorkomen.

Meeste Duitse bedrijven staan alleen uitzonderlijke zakenreizen toe

19 januari 2022 | Door: 
onze redactie

BERLIJN - Meer dan driekwart van de Duitse bedrijven staan zakenreizen alleen toe in uitzonderlijke gevallen, zo blijkt uit een enquête van inkopersorganisatie VDR. Ruim driekwart van de ondervraagden mag alleen op pad als dat strikt noodzakelijk is.

Partners van Zakenreisnieuws

Overig nieuws

Overig nieuws

KLM verkoopt treinkaartjes van Schiphol naar Amsterdam

20 januari 2022 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - KLM verkoopt vanaf nu treinkaartjes van Schiphol naar Amsterdam en terug. De luchtvaartmaatschappij hoopt daardoor buitenlandse klanten te ontzorgen. Het was al mogelijk om een huurauto of een taxi te reserveren tijdens het boeken van een vliegticket.

Munckhof nieuwe travel partner voor HvA en UvA

18 januari 2022 | Door: 
onze redactie

AMSTERDAM - Munckhof heeft onlangs de aanbesteding gewonnen voor het verzorgen van buitenlandse dienstreizen voor de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Universiteit van Amsterdam (UvA). Het gunnen van de aanbesteding aan één vaste leverancier moet er toe leiden dat de reizen van de onderwijsinstellingen voortaan via één vaste leverancier geregeld worden. In de aanbestedingsprocedure werd Munckhof hiervoor als beste beoordeeld.

Reisadviezen Saba en Sint Eustatius aangescherpt

15 januari 2022 | Door: 
ANP

DEN HAAG - De Caribische eilanden Saba en Sint Eustatius zijn wegens het toenemende aantal coronabesmettingen aangemerkt als hoogrisicogebieden. Het reisadvies gaat van groen naar geel en reizigers die vanaf de eilanden terugreizen naar Nederland moeten vanaf maandag een coronabewijs kunnen overleggen. Dat mag een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, maar ook een recente coronatest. Een PCR-test mag maximaal 48 uur oud zijn, een sneltest niet meer dan 24 uur.

Dit weekend minder treinen naar Schiphol door personeel in quarantaine

14 januari 2022 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - Dit weekend rijdt de Intercity Direct, die Schiphol met Amsterdam Centraal, Rotterdam en Breda verbindt, drie in plaats van vijf keer per uur. Dit is volgens de NS nodig omdat er meer en meer conducteurs en machinisten thuis zitten door ziekte of quarantaine.

Voor de vierde keer in een week: mist verstoort vliegverkeer Eindhoven Airport

14 januari 2022 | Door: 
onze redactie

EINDHOVEN - Voor de vierde keer in een week tijd is het vliegverkeer op Eindhoven Airport ernstig verstoord door dichte mist. Vrijdagochtend zijn zeker acht vluchten uitgeweken naar omliggende luchthavens, zoals Keulen, Brussel en Maastricht. Andere vluchten zijn vertraagd.

Luchtvaartnieuws Magazine zoekt ervaren zakenreizigsters

13 januari 2022 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - Voor een special in het Luchtvaartnieuws Magazine zijn we op zoek naar frequente zakenreizigsters die met ons hun ervaringen willen delen van het veelvuldig op reis zijn.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen