Zakenreisnieuws reclame block mobiel onder 1ste 5 berichten

Nieuws van Partners

7 dagen Bonaire, vlucht €549 p.p.

Vlieg voordelig met de Boeing 787 Dreamliner naar de beste duiklocatie in het Nederlands Koninkrijk? Vanuit Flamingo Airport ben je zo bij een van onze hotels en appartementen. Boek nu voor de laagste prijs.

Met de trein naar Londen, vanaf €100 retour

In Londen moet je deze zomer minimaal 1 keer zijn geweest! Voor maar €100 heen en weer naar hartje Londen vanaf Rotterdam Centraal. Wees snel, het aantal goedkope tickets is namelijk beperkt! Je kunt jouw tickets gratis wijzigen tot 7 dagen voor vertrek.

Met de trein naar Parijs, vanaf €35 enkele reis

Ontdek of herontdek de Franse hoofdstad. Boek ruim van tevoren uw reis naar Parijs en profiteer van het laagste tarief zodat u nog meer kunt genieten nog meer te kunnen genieten van de duizenden schitteringen van de lichtstad. NS International heeft voor u twee wandelingen gemaakt die u gratis kunt downloaden.

 

Video

Dubai investeert 33 miljard euro in bouw van 's werelds grootste luchthaven

29 april 2024 | Door: 
onze redactie

Dubai heeft zondag de nieuwste plannen aangekondigd voor de uitbreiding van Al Maktoum Airport, momenteel de tweede luchthaven van de stad, tot ’s werelds grootste luchthaven. Het emiraat investeert daar 128 miljard dirham in, omgerekend 33 miljard euro.

Air India vernieuwt First, Business en Economy en voegt Premium Economy toe

16 augustus 2023 | Door: 
onze redactie

DELHI - Air India krijgt van eigenaar Tata Sons een grote make-over. Eerder werd al een nieuwe huisstijl aangekondigd, maar ook aan boord verandert er het nodige. Zo wordt op verre vluchten straks niet alleen een vernieuwd First, Business en Economy-product aangeboden, maar ook een Premium Economy-klasse.

In beeld: Etihad vervoert na ruim 3 jaar weer passagiers met A380

25 juli 2023 | Door: 
onze redactie

LONDEN - Het was al uitgebreid aangekondigd, en dinsdag was het dan eindelijk zover: Etihad voerde voor het eerst in ruim drie jaar weer een commerciële vlucht uit met de Airbus A380. Het toestel landde vanochtend vanuit Abu Dhabi op Londen Heathrow.

Lelystad Airport

Bij de provincie Flevoland en de gemeente Lelystad begint het geduld op te raken. Beide hebben de nieuwe minister van Infrastructuur, Barry Madlener, per brief gevraagd om nog dit jaar een besluit te nemen over de opening van Lelystad Airport. Zodat de eerste commerciële vluchten vanaf eind 2025 mogelijk zijn.

Pieter van Oord

De nieuwe Schiphol-topman Pieter van Oord heeft zijn vuurdoop gehad voor de Nederlandse media, bij de presentatie van de halfjaarcijfers vrijdag. Hij hield als duidelijke leider pro-luchtvaart/hub met een goed evenwichtsgevoel stand op het spervuur van kritische vragen.

Ben Smith

Air France is nog niet klaar met de vernieuwing van de Europa-vloot. De maatschappij moet nog steeds een besluit nemen wat ze doet met de oudere Airbus A320’s en A321’s. Dat zei topman Ben Smith dinsdag tegen Luchtvaartnieuws na de aankomst van de eerste A321neo voor KLM op Schiphol.

Schiphol Vertrekhal 3 Toren

Schiphol gaat de komende vijf jaar 6 miljard euro investeren in de infrastructuur, arbeidsomstandigheden en dienstverlening. Naar eigen zeggen is dit de grootste investering ooit voor de luchthaven. Volgens Schiphol is het nodig omdat "de algehele tevredenheid onder passagiers niet op het gewenste niveau" is.

KM Malta Airlines

Klanten van KM Malta Airlines, de opvolger van Air Malta, kunnen vanaf nu bieden op een upgrade naar Business Class. Daardoor kunnen ze voordelig profiteren van de voordelen die een reis in de zakenklasse biedt, zowel in de lucht als op de grond.

Wereldwijde computerstoring had nauwelijks effect: aantal reizigers in juli op recordniveau

29 augustus 2024 | Door: 
onze redactie

De grote CrowdStrike-storing, die vorig maand wereldwijd voor computerproblemen zorgde, had nauwelijks effect op het aantal reizigers. Het luchtvervoer steeg in juli met 8 procent ten opzichte van een jaar eerder. Vooral intercontinentale vluchten stegen in populariteit, blijkt uit maandcijfers van IATA.

Air France hervat toch weer vluchten naar Tel Aviv en Beiroet

26 augustus 2024 | Door: 
ANP

Air France hervat dinsdag de vluchten naar Tel Aviv (Israël) en Beiroet (Libanon), na een onderbreking van twee dagen door Israëlische luchtaanvallen op Libanon. Ook de Franse tak van Transavia, de budgetdochter van Air France, hervat de vluchten naar beide bestemmingen.

Air France schort vluchten naar Beiroet en Tel Aviv op

25 augustus 2024 | Door: 
ANP

Air France heeft al zijn vluchten naar Tel Aviv en Beiroet tot en met maandag geannuleerd. Dat besluit volgt op luchtaanvallen van Hezbollah op Israël. Kort voor de aanval viel Israël doelen aan in het zuiden van Libanon.

Partners van Zakenreisnieuws

Overig nieuws

Overig nieuws

Air France geeft Premium Economy nieuwe naam: ‘ander product dan standaard Economy’

30 augustus 2024 | Door: 
onze redactie

De bestaande Premium Economy Class van Air France, die wordt aangeboden op verre vluchten, heeft een nieuwe naam gekregen. De reisklasse heet voortaan kortweg ‘Premium’. Door de aanpassing wil de luchtvaartmaatschappij naar eigen zeggen het onderscheid met Economy Class benadrukken.

Schiphol verwacht volgend jaar meer passagiers dan voor corona

30 augustus 2024 | Door: 
ANP

Schiphol denkt volgend jaar voor het eerst meer passagiers te hebben dan voor de coronacrisis. Dat zegt de nieuwe topman Pieter van Oord tijdens een persconferentie na een ruwe schatting op basis van de passagiersaantallen van de afgelopen tijd. Dit jaar rekent de luchthaven nog op 65 miljoen tot 68 miljoen reizigers, tegenover net geen 72 miljoen in 2019.

Let op: gedurende negen dagen minder treinen naar Schiphol

21 augustus 2024 | Door: 
onze redactie

Tussen 30 augustus en 8 september rijden er minder treinen tussen Arnhem, Utrecht en Schiphol vanwege werkzaamheden bij Utrecht Centraal. Dat meldt de NS. De extra reistijd bedraagt ongeveer 15 minuten.

Wizz Air komt met all you can fly-lidmaatschap voor 500 euro per jaar

14 augustus 2024 | Door: 
onze redactie

De Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air gaat reizigers onbeperkte vluchten aanbieden voor 499 euro. Volgens Wizz Air is de all-you-can-fly-pas de eerste in zijn soort in Europa.

Air France hervat vluchtuitvoering richting Libanon

14 augustus 2024 | Door: 
onze redactie

Air France en de Franse tak van Transavia hervatten donderdag hun vluchten naar Beiroet. Die waren sinds 29 juli opgeschort vanwege de oplopende spanningen in het Midden-Oosten. De Nederlandse tak van Transavia vliegt gedurende het hele zomerseizoen niet meer naar Libanon.

Ghanese hoofdstad Accra verdwijnt uit dienstregeling Air France

13 augustus 2024 | Door: 
onze redactie

Air France vliegt na het lopende zomerseizoen niet meer naar Accra. De Ghanese hoofdstad verdwijnt per 27 oktober uit de dienstregeling, en keert ook volgend jaar zomer niet terug in het vluchtschema, zo maakte de Franse luchtvaartmaatschappij bekend.


Meld u aan voor de dagelijkse nieuwsbrief

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen