Piloot Koen: van zakenreisafdeling naar zakenreisbureau

29 april 2016 - 12:20 | Door: 
Eugenie Engelbracht

GORINCHEM – Dertig jaar na de start in 1975 heeft Piloot Koen een belangrijke stap gemaakt Afgelopen week werd het nieuwe zakenreisbureau officieel geopend in Gorinchem. Piloot Koen, onderdeel van de Gorums Reisburo Groep, is al sinds 1986 officieel KLM-agent. De bestaande zakenreisafdeling is de afgelopen jaren flink gegroeid, dus werd het tijd voor een nieuw onderkomen.

Sinds deze maand is Piloot Koen gevestigd op één van de mooiste locaties van Gorinchem, direct aan de historische Lingehaven.  Naast de unieke ligging, is gekozen voor een gedurfd interieur met hoge design waarde. Tevens is een  compleet nieuwe huisstijl gelanceerd. Als je goed naar het logo kijkt,  zie je dat er een stropdas (zakelijk, red) verwerkt is in het vliegtuig (reizen).

Allround zakenreisbuereau
Vrijdag 22 april was het “Open Huis”, waarbij klanten, leveranciers en buurtgenoten kennis konden maken met het kantoor en het team. Veel mensen kwamen langs en konden zo zelf het verschil  ervaren bij het enige allround zakenreisbureau van de regio.  Want een vergelijkbaar zakenreisbureau is er niet, aldus directeur Frank Visch. “Het verschil wat we met Piloot Koen maken is persoonlijk meedenken in kostenbesparing en efficiencyverbetering. Veel bedrijven die regelmatig reizen kunnen nog flink besparen, al is het alleen al door het ontzorgen, zodat de klant zich bezig kan houden met zijn core-business. Daarnaast bieden we onder andere managementrapportages aan om inzicht in de kosten te geven. Bovendien kunnen we zo samen met de klant kijken waar en hoe er effectiever en voordeliger met het reisbudget kan worden omgegaan”.

Vanwege het 30-jarig KLM agentschap en de komst van de KLM Open naar The Dutch later dit jaar is er voor gekozen om KLM, als belangrijkste partner van Piloot Koen, terug te laten komen in het interieur van Piloot Koen. Frank Visch: ” In de jaren tachtig werden er Delftsblauwe KLM tegeltjes uitgegeven in de Business Class in plaats van de bekende KLM huisjes. Via onder andere Marktplaats, heb ik er ruim driehonderd kunnen verzamelen om vervolgens een vensterbank mee  te betegelen. Een erg leuk effect.”

Op de foto van links naar rechts: Directeur Ron Visch (Manager Piloot Koen), Marianne Maat en Directeur Frank Visch.

25-04-2024, 13:14
Finnair A350
09-04-2024, 12:34
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen