Management buy-out bij Airtrade

Chicago O'Hare Airport
2 februari 2017 - 11:25 | Door: 
onze redactie

HAARLEM - Het management van Airtrade Holland, bestaand uit CEO Jeroen Martron en CFO Frank Wester van Airtrade Holland, heeft samen met de BCD Group, een management buy-out gedaan. Daardoor is het bedrijf nu weggekocht bij het Duitse AERTiCKET.

Airtrade was sinds 2013 voor 85 procent in handen van het Duitse bedrijf, na de fusie van online reisverkopers Vliegwinkel, CheapTickets, BudgetAir, Flugladen en Vayama.

Hoewel de fusie een succesvolle stap was richting een internationale consolidator willen Martron en Wester zich met Airtrade meer gaan richten op de koppeling van vluchten aan hotelovernachtingen, autohuur en verzekeringen, om zo complete maatwerkreizen aan te kunnen bieden. Daarbij blijft de samenwerking met AERTiCKET op het gebied van de inkoop van vliegtickets overeind.

“Wij zijn ambitieus en gaan onze unieke positie, als ondernemend bedrijf op het gebied van technologie in combinatie met fulfilment, verder uitbouwen”, aldus Jeroen Martron. Frank Wester voegt hieraan toe: “Wij zijn tevens bijzonder verheugd en trots dat wij, samen met BCD Group, Airtrade naar een nieuwe fase in deze snel veranderde markt mogen brengen.”

25-04-2024, 13:14
Finnair A350
09-04-2024, 12:34
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen