Business Travel & Mobility Conference

Zakenreisnieuws.nl, branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club en Luchtvaartnieuws Magazine organiseren, op maandag 24 september 2018 de derde editie van de Business Travel & Mobility Conference. Het event vindt plaats in het Claus Event en Congres Centre in Hoofddorp (op 10 minuten afstand van de luchthaven Schiphol).

 

Wat?

De BTMconference is een netwerk- en kennisevenement met symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Awards voor 'Corporate Travel Professional of the Year', 'Travel Management Company of the Year', 'Business Airline of the Year ' (Europa en Intercontinentaal) en 'Mobility Provider of the Year'.

Voor wie?

Corporate Travel & mobility managers, secretaresses en reis-coördinatoren uit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en zakenreisprofessionals kunnen kennis opdoen en betrokkenen uit de luchtvaart,-zakenreis- en mobiliteitsindustrie ontmoeten.

Er wordt vanaf 13.00 uur een interessant middagprogramma geboden met gerenommeerde sprekers, productpresentaties en netwerkborrel gesponsord door Amsterdam Airport Schiphol.

Keynote speakers

De Keynotes worden verzorgd door Joris Melkert

 

Rosanne van der Stam.


en Mauro Oretti

 

En er is een paneldiscussie over de Veranderende Samenwerking in de keten, waaronder 'NDC' o.l.v. Joost Hasperhoven. De panelleden zijn: Dries Klein (KLM), Daan Lenderink (Schiphol Travel), Walter Schut (ANVR) en Manon Luiting (Travel Manager Damen Shipyards).

 

Marijke Poppink organiseert een bijeenkomst voor travel managers, deze besloten sessie is alleen toegankelijk na registratie vooraf.

 

Merel van der Pijl

 

Merel van der Pijl nodigt reizenboekende secretaresses en travel arrangers uit voor een (besloten) bijeenkomst over zakenreizen. Merel heeft een aantal bedrijven uitgenodigd om tijdens haar sessie een update te geven over het boeken van, bijvoorbeeld, internationale treinreizen en autohuur.  Toegang tot deze sessie is uitsluitend voor secretaresses en travel arrangers.

Award diner

In de avond wordt, tijdens het Award diner, bekendgemaakt wie er met de titel 'Corporate Travel Professional of the Year', de 'Travel Management Company of the Year', de 'Business Airline of the Year en 'Mobility Provider of the Year' naar huis gaan. Om ca. 21.30 uur wordt de avond afgesloten. Er kan voor de middag- en avondsessie ook apart worden ingeschreven. De dresscode voor de avond is Business.

 

Hoofdpartners


Overige Partners

Bekijk hier het programma

Bekijk hier de deelnemende bedrijven

U kunt zich nu reeds voor deelname

Copyright Reismedia BV 2019