Business Travel & Mobility Conference

Zakenreisnieuws.nl, branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club en Luchtvaartnieuws Magazine organiseren op 07 december 2020 de vijfde editie van de Business Travel & Mobility Conference . Het evenement vindt plaats in de EXPO Haarlemmermeer(op 10 minuten afstand van de luchthaven Schiphol).

 

Wat?

De BTMconference is een netwerk- en kennisevenement met symposium rondom de bekendmaking en uitreiking van de Awards voor 'Corporate Travel Professional of the Year', 'Travel Management Company of the Year', 'Business Airline of the Year ' (Europa en Intercontinentaal) en 'Mobility Provider of the Year'.

Voor wie?

Corporate Travel & mobility managers, secretaresses en reis-coördinatoren uit het Nederlandse & Belgische bedrijfsleven en zakenreisprofessionals kunnen kennis opdoen en betrokkenen uit de luchtvaart-, zakenreis- en mobiliteitsindustrie ontmoeten.

Er wordt vanaf 11.00 uur een interessant middagprogramma geboden met gerenommeerde sprekers, productpresentaties en netwerkborrel.

Award diner

In de avond wordt, tijdens het Award diner, bekendgemaakt wie er met de titel 'Corporate Travel Professional of the Year', de 'Travel Management Company of the Year', de 'Business Airline of the Year en 'Mobility Provider of the Year' naar huis gaan. Om ca. 23.00 uur wordt de avond afgesloten. Er kan voor de middag- en avondsessie ook apart worden ingeschreven.

U kunt zich nu reeds aanmelden voor deelname

Hoofdpartner

Dagpartners


 

Terugblik BTMConference 2019

Terugblik BTMConference 2018

Terugblik BTMConference 2017

Meer halen uit uw bezoek aan de BTMConference? Download dan ook onze speciale conference app.

Copyright Reismedia BV 2020