Emirates hervat vluchten naar nog eens zeven bestemmingen

Emirates Boeing 777-200LR
14 april 2020 - 14:29 | Door: 
onze redactie
| Foto: Emirates

DUBAI - Emirates hervat naar nog eens zeven bestemmingen de vluchtuitvoering. Het gaat om vluchten van Dubai naar Jakarta, Manilla, Taipei, Chicago, Tunis, Algiers en Kabul. Vorige week hervatte Emirates al vluchten naar Londen en Frankfurt.

De ingeplande diensten vergemakkelijken volgens Emirates de terugkeer naar huis van reizigers. Wel zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van toepassing. Alleen burgers met de nationaliteit van het land van bestemming en die aan de toegangseisen voldoen, mogen aan boord.

Emirates waarschuwt dat er voorlopig geen online check-in of stoelkeuze beschikbaar zijn. Ook zijn airport lounges gesloten en kan geen gebruik worden gemaakt van chauffeur services.

Verder is aan boord een aangepaste cateringservice beschikbaar, gelden strenge regels voor het meenemen van handbagage en moeten passagiers richtlijnen op het gebied van ‘social distancing’ in acht houden. Ook moeten passagiers zelf gezichtsmaskers meenemen voor gebruik op de luchthaven en aan boord.

Emirates hervatte vorige week ook de vluchtuitvoering van Dubai naar Brussel, maar met die vluchten is de luchtvaartmaatschappij uit Dubai weer gestopt.

Extra advertentie tonen: 
1
Dossier: 
25-04-2024, 13:14
Finnair A350
09-04-2024, 12:34
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen