Holiday Inn opent eerste hotel in het Armeense Yerevan

20 mei 2021 - 14:19 | Door: 
Lonneke de Hoog
| Foto: Holiday Inn

YEREVAN - IHG Hotels & Resorts kondigt vandaag de opening aan van het eerste hotel van hun merk Holiday Inn aan in Armenië, Holiday Inn Yerevan - Republic Square. Het hotel is gelegen in het centrum van de stad en is gevestigd in twee historische gebouwen.

Yerevan, de hoofdstad van Armenië, is hard op weg een populaire bestemming te worden voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers.

Holiday Inn Yerevan - Republic Square is de tweede opening voor IHG Hotels & Resorts in Armenië, naast het hotel van het merk Holiday Inn Express Yerevan. Het hotel heeft 191 stijlvol ingerichte gastenkamers en een open lobby die ontworpen is om de publieke ruimtes van het hotel te combineren in één open en samenhangende ruimte om gasten een plek te bieden om te ontspannen, te eten en te werken. Het hotel beschikt over een eigen spa, fitnessclub, zwembad en bar gecombineerd met een lounge. Daarnaast zijn er vergader- en evenementenruimte op de tweede verdieping met zeven verschillende vergaderzalen.

“We zijn verheugd om de deuren te openen voor onze eerste gasten. Yerevan heeft zoveel te bieden voor zowel toeristen als zakenreizigers, en het hotel is een uitstekende keuze voor wie in de hoofdstad wil verblijven”, vertelt Martin Driskell, General Manager van Holiday Inn Yerevan - Republic Square.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1
25-04-2024, 13:14
Finnair A350
09-04-2024, 12:34
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen