Zakenreisnieuws reclame block mobiel onder 1ste 5 berichten

Nieuws van Partners

8 dagen Damon Kefalos Cyprus, vlucht, transfer €419 p.p.

Dicht bij zee, dicht bij archeologische opgravingen en toch midden in de gezelligheid van Paphos. Dat is waar een verblijf in de driesterren appartementen Damon Kefalos voor staat. Prijs €419 per persoon (8 dagen), vlucht en transfer met TUI vanaf Schiphol. Vertrek 10 oktober.

7 dagen Bull Eugenia Victoria & Spa, vlucht, transfer en half pension €496 p.p.

Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa in Playa del Inglés op Gran Canaria is iets bijzonders. Van de goede wifi tot de heerlijke buffetten. Even rust zoeken kan in het prachtige wellnesscentrum. Een van de grootste in de wijde omtrek. Prijs €496 per persoon (7 dagen), vlucht, transfer en half pension met TUI vanaf Schiphol. Vertrek 29 september

8 dagen Harris appartementen Lesbos, vlucht plus transfer €276 p.p.

Bij Harris is het niet moeilijk om helemaal in de Griekse vakantiemodus te komen. In dit fijne appartementencomplex voelt iedereen zich meteen thuis. Een ontspannen sfeer, een schoon bed, een zwembad voor de deur en een fijn uitzicht over de baai.Prijs €276 per persoon (8 dagen), vlucht plus transfer met TUI vanaf Schiphol. Vertrek 28 september

Video

United Airlines wil met 'moderne Concorde' razendsnel naar Londen

3 juni 2021 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

CHICAGO - In slechts 3,5 uur van Londen naar New York? Als het aan United Airlines ligt kan dat over een paar jaar weer. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij heeft een koopcontract getekend voor vijftien Overtures, de moderne opvolger van de Concorde.

KLM en Delta schalen route Schiphol - New York JFK op

22 mei 2021 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - KLM en joint-venture partner Delta Air Lines gaan weer vaker op de route tussen Schiphol en New York JFK vliegen. Vrijdag vierde KLM nog de 75ste verjaardag van haar lijnvluchten naar de Amerikaanse metropool.

Binnen vijf jaar elektrische passagiersvluchten tussen Nederlandse luchthavens

8 april 2021 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - De Nederlandse regionale luchthavens Rotterdam Airport, Groningen Airport en Eindhoven Airport nemen deel aan een proef, genaamd Power Up, waarmee ze binnen vijf jaar elektrische passagierslijnvluchten willen opstarten binnen Nederland. Dit moet de kennis en kunde opleveren om later met grotere toestellen en internationaal elektrisch te vliegen.

KLM Cityhopper E195-E2 Schiphol

SCHIPHOL - Schiphol is in augustus Parijs CDG voorbijgestreefd qua passagiersaantallen en is daardoor nu de drukste van de vier grote West-Europese hubs. Dat zijn behalve Parijs en Schiphol ook Frankfurt en Londen Heathrow (de zogeheten FLAP-luchthavens).

Schiphol winkels

SCHIPHOL - Schiphol kan nog niet zeggen wat er op 25 september verandert aan de coronamaatregelen op de luchthaven. Het vliegveld is daarover nog in overleg met de veiligheidsregio en andere partners, zo laat een woordvoerder van Schiphol weten. Op tafel liggen onder meer de mondkapjesplicht en de heropening van het panoramaterras.

LONDEN - De Britse regering heeft vrijdag bekendgemaakt dat de reisrestricties versoepeld worden voor volledig gevaccineerden. Wie vanuit een land dat niet op de rode lijst staat naar Engeland reist, hoeft vanaf 4 oktober vóór vertrek geen coronatest meer te doen. Wél blijft een test voorlopig nog verplicht op dag 2 na aankomst, al mag dat vanaf eind oktober (exacte datum nog onbekend) een goedkopere lateral flow-test zijn in plaats van een PCR-test.

SCHIPHOL - Bedrijven maken weer plannen voor het opstarten van zakenreizen in het najaar. Dit is ook de periode om voorbereid te zijn op contractbesprekingen. Dat geldt niet alleen voor multinationals, maar ook voor het MKB is het van belang om de lopende afspraken (of het ontbreken hiervan) goed tegen het licht te houden. De Business Travel & Mobility Club speelt daar op in.

Boarding pass

LEUSDEN - De adviesrol van zakenreisbureaus wordt extra benadrukt door de coronacrisis. Uit onderzoek van de ANVR blijkt dat klanten meer aan de hand willen worden genomen tijdens het plannen van hun reis en ook al ze op pad zijn. 

KLM moet op papier opnieuw slots opgeven op Schiphol

17 september 2021 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - KLM en partners Delta Air Lines en Air France moeten ook komende winter slots opgeven op Schiphol, om ruimte te maken voor concurrenten. Die eis legt de Europese Commissie elk seizoen op, maar in de praktijk hoeft daar vrijwel geen gehoor aan te worden gegeven.

Iberia bouwt luchtbrug tussen Barcelona en Madrid voorzichtig weer op

17 september 2021 | Door: 
onze redactie

MADRID - De shuttledienst tussen Barcelona en Madrid, die Iberia al sinds jaar en dag aanbiedt, wordt de komende tijd voorzichtig weer uitgebouwd. De luchtbrug tussen de twee Spaanse metropolen is één van de drukst gevlogen routes van Europa, en is vrij uniek in zijn soort.

KLM op Schiphol van start met instappen per zone

17 september 2021 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - Op andere luchthavens binnen het netwerk van Air France-KLM gebeurt het al langer, maar vanaf 21 september wordt het ook op Schiphol toegepast: Zone Boarding. Bij deze instapmethode worden passagiers verdeeld in zones en vervolgens in groepjes toegelaten tot het vliegtuig.

Partners van Zakenreisnieuws

Overig nieuws

Overig nieuws

WestJet tevreden over prestaties nieuwe lijndienst naar Schiphol

10 september 2021 | Door: 
onze redactie

CALGARY - WestJet is tevreden over de prestaties van de nieuwe lijndienst tussen Calgary en Schiphol, die begin vorige maand werd opgestart. De bezettingsgraad op de vluchten is “fantastisch”, zei topman Ed Sims deze week volgens RoutesOnline.

Canadees Porter Airlines vliegt voor het eerst in anderhalf jaar

9 september 2021 | Door: 
onze redactie

TORONTO - Porter Airlines heeft na een onderbreking van anderhalf jaar de vluchtuitvoering hervat. De Canadese regionale luchtvaartmaatschappij vliegt sinds woensdag weer vanaf thuisbasis Billy Bishop Toronto City Airport naar Montreal, Ottawa en Thunder Bay.

Volkswagen komt met relatief betaalbare elektrische auto in 2025

7 september 2021 | Door: 
onze redactie

WOLFSBURG - Autofabrikant Volkswagen brengt in 2025 een nieuw lid van de ID-serie op de markt in het segment van de compacte auto's. Na de ID3, ID4 en de op stapel staande ID5 en ID Buzz is de ID. LIFE de volgende in lijn.

BA Cityflyer vliegt sinds deze week weer tussen Schiphol en Londen City

7 september 2021 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - BA Cityflyer heeft deze week de lijndienst tussen Schiphol en London City Airport hervat. De Britse luchtvaartmaatschappij vliegt nu op werkdagen twee keer per dag tussen beide luchthavens, en op zondag één keer. Daarvoor wordt de Embraer 190 ingezet.

Sheraton Djibouti opgefrist volgens nieuwste formule

6 september 2021 | Door: 
onze redactie

DJIBOUTI - Sheraton heeft het hotel in Djibouti, de hoofdstad van het gelijknamige land, ingrijpend verbouwd. Het hotel met 185 kamers is het eerste Sheraton in Afrika waar het nieuwe concept van de hotelgroep zichtbaar is. De gemeenschappelijke ruimtes moeten ervoor zorgen dat gasten zich comfortabel en op hun gemak voelen, of ze nou werken, vergaderen of relaxen.

Garuda Indonesia test IATA Travel Pass op vluchten naar Japan

1 september 2021 | Door: 
onze redactie

JAKARTA - Garuda Indonesia is een proef gestart met het gebruik van de IATA Travel Pass. Het digitale coronapaspoort wordt twee weken lang getest op retourvluchten tussen Jakarta en Tokio, en moet reizen in coronatijd vereenvoudigen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Copyright Reismedia BV 2021 - Cookieinstellingen