Zakenreisnieuws reclame block mobiel onder 1ste 5 berichten

Nieuws van Partners

TUI staarten
7 dagen Bonaire, vlucht €499 p.p.

Vlieg voordelig met de Boeing 787 Dreamliner naar de beste duiklocatie in het Nederlands Koninkrijk? Je vlucht gaat via Punta Cana naar Bonaire. De terugvlucht gaat rechtstreeks naar Schiphol. Vanuit Flamingo Airport ben je zo bij een van onze hotels en appartementen. Boek nu voor de laagste prijs.

Eurostar
Met de trein naar Londen, vanaf €88 retour

In Londen moet je deze zomer minimaal 1 keer zijn geweest! Voor maar € 78 heen en weer naar hartje Londen vanaf Rotterdam Centraal. Wees snel, het aantal goedkope tickets is namelijk beperkt! Je kunt jouw tickets gratis wijzigen tot 7 dagen voor vertrek.

Met de trein naar Parijs, vanaf €35 enkele reis

Ontdek of herontdek de Franse hoofdstad. Boek ruim van tevoren uw reis naar Parijs en profiteer van het laagste tarief zodat u nog meer kunt genieten nog meer te kunnen genieten van de duizenden schitteringen van de lichtstad. NS International heeft voor u twee wandelingen gemaakt die u gratis kunt downloaden.

 

Video

Air India vernieuwt First, Business en Economy en voegt Premium Economy toe

16 augustus 2023 | Door: 
onze redactie

DELHI - Air India krijgt van eigenaar Tata Sons een grote make-over. Eerder werd al een nieuwe huisstijl aangekondigd, maar ook aan boord verandert er het nodige. Zo wordt op verre vluchten straks niet alleen een vernieuwd First, Business en Economy-product aangeboden, maar ook een Premium Economy-klasse.

In beeld: Etihad vervoert na ruim 3 jaar weer passagiers met A380

25 juli 2023 | Door: 
onze redactie

LONDEN - Het was al uitgebreid aangekondigd, en dinsdag was het dan eindelijk zover: Etihad voerde voor het eerst in ruim drie jaar weer een commerciële vlucht uit met de Airbus A380. Het toestel landde vanochtend vanuit Abu Dhabi op Londen Heathrow.

Topchef Rodrigo Oliveira kookt aan boord op KLM-vlucht

25 juni 2023 | Door: 
onze redactie

SCHIPHOL - Topchef Rodrigo Oliveira hielp afgelopen week mee aan boord van vlucht KL792 tijdens de bereiding en presentatie van de door hem in samenwerking met KLM gecreëerde maaltijden, geserveerd aan passagiers in World Business Class en Premium Comfort.

Air France-KLM krijgt 1,5 miljard euro tot zijn beschikking, nu een deal met investeerder Apollo is afgerond. Voor dat geld mag het Amerikaanse Apollo het loyaliteitsprogramma Flying Blue deels uitbaten. Eind oktober werd een financiering van 1,3 miljard euro aangekondigd, maar Apollo heeft dat bedrag verhoogd.

Brussels Airlines gaat vier jaar na de start van de coronacrisis weer op Krakau vliegen. De Poolse stad wordt vanaf 31 maart vier keer per week aangevlogen met een Airbus A319. Het is de tweede bestemming in Polen voor de Belgische luchtvaartmaatschappij, na Warschau.

Air France Parijs CDG

De Parijse luchthavens Charles de Gaulle, Orly, Le Bourget en Beauvais gaan tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen op 26 juli 2024 dicht. Ook het luchtruim boven de Franse hoofdstad gaat urenlang op slot, als onderdeel van een groot beveiligingsplan.

Turkish Airlines staart

Turkish Airlines vliegt vanaf december vijf keer per dag tussen Schiphol en Istanbul Airport. Op dit moment zijn er vier dagelijkse vluchten, die voornamelijk met de Airbus A330 worden uitgevoerd. De extra vlucht vindt in de middag plaats, met een Airbus A320.

TGV

Air France heeft acht extra routes toegevoegd aan het bestaande treinaanbod van en naar de luchthaven Charles de Gaulle en Orly. De ‘Train + Air’ dienst is uitgebreid met extra verbindingen tussen Aix-en-Provence, Arras, Laval en Lille naar de luchthavens Paris-Charles de Gaulle en Paris-Orly, en Perpignan naar de luchthaven Paris-Charles de Gaulle.

Megadrukte op Amerikaanse luchthavens na Thanksgiving

27 november 2023 | Door: 
ANP

Meer dan 2,9 miljoen mensen in de Verenigde Staten pakten het vliegtuig zondag na Thanksgiving, waarmee het de drukste dag ooit was voor Amerikaanse luchthavens. Volgens de Amerikaanse Transportation Security Administration (TSA) is dat een stijging van 14 procent vergeleken met de zondag na de nationale feestdag vorig jaar. Vergeleken met 2019 gaat het zelfs om een stijging van 25 procent.

Zakenluchtvaart ziet toekomstperspectief met nieuwe Schiphol-topman

27 november 2023 | Door: 
onze redactie

De aanstelling van Pieter van Oord als nieuwe topman van Schiphol kan rekenen op enthousiasme van de zakenluchtvaart. De huidige interim-baas Ruud Sondag wil privévliegtuigen het liefst verbannen, maar de sector ziet perspectief in een samenwerking met zijn opvolger.

Air France-KLM en Etihad Airways koppelen spaarprogramma's

27 november 2023 | Door: 
onze redactie

Air France-KLM en Etihad Airways hebben hun spaarprogramma’s gekoppeld. Daardoor kunnen reizigers die lid zijn van Flying Blue per direct ook punten sparen en besteden op vluchten van de partner uit Abu Dhabi. Andersom geldt hetzelfde voor Etihad Guest-leden.

Partners van Zakenreisnieuws

Overig nieuws

Overig nieuws

Lufthansa Group rolt groene tarieven uit naar longhaul-vluchten

30 november 2023 | Door: 
onze redactie

De Lufthansa Group biedt nu als proef ook Green Fares aan op een dozijn longhaul-routes, waaronder de Brussels Airlines-vluchten van Brussel naar Kinshasa. Reizigers kunnen deze tarieven nu selecteren om groener te vliegen.

Treinverbinding Rotterdam - Schiphol meest onbetrouwbaar van Nederland

20 november 2023 | Door: 
onze redactie

De treinverbinding Rotterdam - Schiphol - Amsterdam staat op plek 1 van meest onbetrouwbare NS-trajecten van Nederland. Gemiddeld heeft maar liefst 23,4 procent van de treinreizigers daar minimaal 5 minuten vertraging. De omgekeerde richting, Amsterdam - Schiphol - Rotterdam, staat op plek 2. Dat blijkt uit een overzicht dat de NS maandag gedeeld heeft over de eerste helft van 2023.

Drie weken aangepaste dienstregeling station Schiphol om werkzaamheden

9 november 2023 | Door: 
ANP/Reismedia

Vanaf volgende week maandag tot en met 3 december rijden treinen via een aangepaste dienstregeling van, naar en via Schiphol om werkzaamheden. Door de werkzaamheden van ProRail is een aantal sporen niet te gebruiken. NS adviseert reizigers die in deze drie weken via de luchthaven moeten reizen, om kort van tevoren de reisplanner te checken.

Finnair hervat route naar Japanse stad Nagoya

9 november 2023 | Door: 
onze redactie

Finnair hervat in mei 2024 de route tussen Helsinki en Nagoya. Het zal de vierde bestemming in Japan zijn voor de Finse carrier, die nog steeds moet omvliegen omdat het Russische luchtruim gesloten blijft. Finnair zet op de route naar de stad in het midden van Japan een Airbus A350-900 in en zal vanaf 30 mei 2024 twee vluchten per week uitvoeren. 

NS verhoogt prijzen internationale treinkaartjes met bijna 8 procent, binnenlandse prijzen blijven gelijk

7 november 2023 | Door: 
onze redactie

NS (International) verhoogt de prijzen van internationale treinkaartjes per 1 januari met 7,85 procent, om de gestegen kosten door de inflatie te compenseren, zo heeft het spoorwegbedrijf dinsdag bekendgemaakt.

BCD Travel maakt nieuw management in Japan bekend

6 november 2023 | Door: 
onze redactie

Zakenreisorganisatie BCD Travel benoemt Jonathan Kao, Managing Director voor Groot-China, met ingang van 1 januari 2024 tot Managing Director voor Noord-Azië. In deze functie zal Kao niet alleen leiding geven aan de activiteiten van BCD in China en Hongkong, maar ook in Japan.


Meld u aan voor de dagelijkse nieuwsbrief

Copyright Reismedia BV 2023 - Cookieinstellingen