Radisson opent twee hotels in Saudi-Arabië

30 maart 2018 - 22:42 | Door: 
Roos Jansen
| Foto:  Park Inn by Radisson

SCHIPHOL - Park Inn by Radisson kondigt de opening van twee nieuwe hotels in Saudi-Arabië aan. Park Inn by Radisson Hotel and Apartments Dammam Industrial City en Park Inn by Radisson Jubail Industrial City hebben onlangs hun deuren geopend.

Het Park Inn by Radisson Hotel And Appartment Dammam Industrial City ligt in het hart van Dammam’s Second Industrial City. Het centrum van Dammam zelf ligt op een kleine afstand. In totaal heeft het hotel 201 kamers en suites, met uitzicht op het zwembad en de stad. Er zijn twee vergaderruimtes en zes workshopruimtes voor zakelijke reizigers, allen voorzien van natuurlijk daglicht en wifi. Tevens is er een ballroom voor speciale evenementen.

Gasten kunnen gebruikmaken van het zwembad, het welness center, de tennisbaan en het fitnesscentrum.

Park Inn by Radisson Jubail Industrial City ligt in Jubail, de grootste industriële stad van het Midden-Oosten. Het hotel ligt dicht bij de kantoren en grote internationale bedrijven en op een korte afstand rijden van het Fanateer District, een populaire wijk met veel restaurants en moderne winkelcentra. In totaal biedt het hotel 161 kamers voorzien van een trendy design, met uitzicht op de tuin of de stad.

Voor zakelijke reizigers zijn er vier meetingrooms beschikbaar, met een capaciteit voor 120 personen.

25-04-2024, 13:14
Finnair A350
09-04-2024, 12:34
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen