Genomineerden 'Zakenreisorganisatie van het jaar' bekend

8 augustus 2018 - 12:07 | Door: 
onze redactie
| Foto: Reismedia

SCHIPHOL - De genomineerden voor de verkiezing van 'Zakenreisorganisatie van het jaar' zijn bekend. Het gaat om BCD Travel, HRG Nederland, Egencia, Schiphol Travel International en Uniglobe Travel Holland. De winnaar wordt op 24 september bekendgemaakt tijdens de Business Travel & Mobility Conference.

Om de genomineerden te bepalen hielden Zakenreisnieuws.nl en BTMClub de afgelopen twee maanden een groot onderzoek onder reizenboekers, travelmanagers en reisinkopers binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

De score uit het onderzoek telt voor vijftig procent mee in de totaalbeoordeling. De andere vijftig procent wordt bepaald door de vakjury bestaande uit vertegenwoordigers van de ANVR, Singapore Airlines, British Airways, MobileXpense en KLM, op basis van een aantal aanvullende vragen die aan de genomineerde bedrijven zijn voorgelegd.

Award diner
De winnaar wordt op 24 september tijdens het Award diner op de Business Travel & Mobility Conference bekendgemaakt. Er is tevens een interessant middagprogramma met topsprekers en een uitgebreide beursvloer, gevolgd door een netwerkborrel, aangeboden door SkyTeam en Amsterdam Airport Schiphol. Het Award diner – op uitnodiging van sponsoren - vindt aansluitend plaats.

Klik op de links voor meer informatie over de Verkiezing, de Conference of ga naar de aanmeldpagina.

25-04-2024, 13:14
Finnair A350
09-04-2024, 12:34
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen