Michiel de Neef: Ik loop achter

30 januari 2012

Soms voel ik me echt oud. Ik heb geen Smartphone of iPad, mijn TV heeft nog een beeldbuis, ik rij in een tweeëndertig jaar oude auto. Ik stuur mijn vrouw nog ansichtkaarten vanaf mijn bestemming.

Ik update mijn linkedin account één keer per jaar, ben onbereikbaar op Hyves en Facebook. Ik heb nog nooit ingechecked op Foursquare en upload niet om de vijf minuten een foto naar Twitpic. Met mij kan je niet Whatsappen of Pingen.

Om mail te lezen, moet ik fysiek achter een computer gaan zitten en tekst moet ik nog intikken. In mijn vrije tijd speel ik geen Warfare over het web of tennis op de Wii. Youtube speelt niet rechtstreeks op mijn TV af en mijn stereo installatie heeft geen toegang tot een iTunes account.

Maar…ik heb wel Twitter. Om met @KLM te communiceren. Achter @KLM zit een team van jonge mensen dat begrijpt hoe je ouderwets goede service aan je klant moet bieden!

Michiel de Neef
Consultant/Veelvlieger

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen